Af - 02/07-17 21:51

Hund slentrede ind på scenen midt under klassisk koncert - nu går videoen verden rundtHund slentrede ind på scenen midt under klassisk koncert - nu går videoen verden rundt

Den firbenede var tilsyneladende så glad for tonerne, at den besluttede sig for at blive på scenen.

Forleden blev en klassisk koncert i Tyrkiet kortvarigt forstyrret, da orkesteret fik en noget uventet gæst i form af en hund, der pludselig gik på scenen og fandt det så behageligt, at den besluttede at blive liggende på scenen for en stund.

Se de sjove billeder: Verdens grimmeste hund kåret
Se de sjove billeder: Verdens grimmeste hund kåret

Koncerten foregik sidste uge i den tyrkiske by Izmir, hvor Vienna Chamber Orchestra opførte Felix Mendelssohns fjerde symfoni.

Publikum tog meget vel imod den nye gæst på scenen og både klappede og grinede af hunden, der lagde sig behageligt til rette ved en violinists fødder. De klassiske musikere fra Vienna Chamber Orchestra fortsatte dog ufortrødent koncerten.

TV: Her redder heltemodig betjent tørstig hund fra druknedøden
TV: Her redder heltemodig betjent tørstig hund fra druknedøden

Hele episoden blev filmet, og videoen har siden været bragt i flere internationale medier som The Telegraph i England, Time i USA og Sky News i Australien.

Ifølge flere medier var den tyrkiske pianiast Fazil Say den første til at dele videoen på Twitter, hvor han døbte øjeblikket det 'sødeste øjeblik i klassisk musik'. Hans tweet er siden blevet delt mere end 5.600 gange og liket godt 9.000 gange.

LÆS OGSÅ: Politi måtte komme hund til undsætning i varm bil: Ejer var smuttet i biografen

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Midt under royalt bryllup:...
bt.dk
Arriva efter Støjbergs...
bt.dk
Netop frigivet: Helt nye...
bt.dk
Ståle om sit hold: Ingen har dumpet
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx