Af - 08/07-14 08:45; Opdateret: 08/07-14 11:27

Mobbeoffer får sin hævn som 49-årigMobbeoffer får sin hævn som 49-årig

Heather Cowley har i en alder af 49 år fundet sig selv, efter hun er blevet mobbet som barn i sit voksenliv.

storybild

(Billede: Polfoto/AP)

Britiske Heather Cowley er blevet mobbet gennem det meste af sit liv af både skolekammerater, på sit arbejde og i sit parforhold, men takket være fitness og bodybuilding er mobningen nu et overstået kapital i hendes liv.

Til det britiske medie SWNS fortæller den nu 49-årige Heather Cowley, hvordan hun i en tidlig alder blev mobbet i skolen, fordi hun havde en særlig interesse for sport.

- Jeg var glad for sport i skolen, og jeg var også god til det, men jeg blev drillet. Senere blev jeg mobbet på mit arbejde og i mit parforhold, siger hun.

- Jeg havde en chef, som chikanerede mig. Han gjorde mit liv til et helvede, og han udstillede mig som inkompetent ved at grine og drille mig, når ingen andre så det, fortæller hun.

Da hun var 30, begyndte hun at dyrke fitness for at stresse af, men træningen tog først for alvor fart sidste år, da hun startede med at træne mere seriøst, og samtidig deltog hun i fitness-konkurrencer.

Og i juni i år fik den 49-årige kvinde en femteplads ved Miss Galaxy Universe, som er en international bodybuildingkonkurrence.

- Det er den bedste beslutning, jeg nogensinde har taget, og jeg har nu i en alder af 49 år endelig fundet mig selv, siger hun.

Heather Cowley træner nu 3-4 timer hver dag og spiser 8 gange om dagen. Hun fylder snart 50 år, og senere på året vil hun være hovedpersonen i en tv-serie.Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx