Af Katrine Frederikke Wandrup - 24/07-17 14:54

Forældre skændtes hos Dr. Phil: Nu er der gennembrud i mysteriet om forsvunden teenager Forældre skændtes hos Dr. Phil: Nu er der gennembrud i mysteriet om forsvunden teenager

Den amerikanske teenager Dylan Redwine forsvandt i 2012 og fik hurtigt status som et ’nationalt mysterium’, som udspillede sig på meget offentlig vis.

storybild

Dylan Redwine og hans far, Mark Redwine. (Billede: Privat foto)

Mens politiet i et år havde svært ved at finde ud af, hvor den 13-årige dreng var forsvundet hen, var Dylans forældre Mark Redwine og Elaine Hall travlt optaget af at pege fingre af hinanden, og deres konfliktfyldte skilsmisse og forældremyndighedskamp udspillede sig for åben skærm i hele verden, skriver 9news.

Siden drengen forsvandt den 18. november 2012, er der flere, der har spekuleret i, om drengens far, Mark Redwine, havde noget med Dylans forsvinden at gøre. Politiet mente, at Mark var den sidste, der havde set sin søn i live, eftersom drengen forsvandt, mens han var på besøg hos sin far i Colorado, USA, – noget retten havde bestemt, han skulle, fordi faderen havde ret til forældresamvær.

Dylan Redwines forsvinden var ’underholdende’, og muligheden for, at Mark Redwine ville sige ja til at tage en løgnedetektortest blev kastet rundt, da familien deltog i formiddagstv-programmet ’Dr. Phil’. Familiens historie var så spændende og interessant, at de fik lov til at udfylde to episoder i 2013, blot tre måneder efter, deres søn forsvandt.

»Jeg er overbevist om, at Mark tog Dylan for at straffe min mor og i bund og grund såre hende,« sagde parrets ældste søn Cory i programmet og refererede kun til sin far ved fornavn. »Jeg mener, Mark har løjet fra starten.«

Også Mark Redwines ekskone Betsy var med i programmet, hvor hun afslørede, at hun var bange for Mark igennem hele deres ægteskab. Hun mente, Mark Redwine selv var udenom at blive mistænkeliggjort, fordi der var så mange spørgsmål, og hans svar hele tiden ændrede sig.

Mens seertallene ifølge 9news gik gennem taget og seerne sad på kanten af sæderne i spænding, så mente den generelle befolkning og politiet, at Dylan allerede på dette tidspunkt havde mistet sit liv.

Fire måneder efter familien var i ’Dr. Phil’, blev Dylans lig fundet – i dele spredt af vilde dyr i et tæt bevokset område, men tæt på en vej, som Mark Redwine angiveligt var meget bekendt med.

Og nu, fire et halvt år efter, bliver manden, der i en kort periode var en stjerne i reality-tv mens hans søn var forsvundet, sigtet for mordet.

Ifølge 9news har en jury konkluderet, at der er beviser for, Mark Redwine har myrdet sin søn. Det er blandt andet fundet af blod på faderens sofa, en lugt af lig i hans bil og på hans tøj og mærkelige samtaler om tilstanden på sønnens kranie, der fik juryen til at finde Mark Redwine skyldig i uagtsomt manddrab og børnemishandling, som førte til drengens død.

Nu sidder han i et fængsel i Washington.

Det står ikke klart, hvorfor det tog så lang tid at finde ham skyldig og idømme ham straf, eftersom en af Mark Redwines andre sønner allerede tilbage i 2013 fortalte, at faderen flere gange havde sagt, at Dylan døde af slag med en stump genstand.

Derudover havde moderen, Elaine Hall, fortalt til politiet, at Mark Redwine flere gange havde truet med, at han hellere ville slå børnene ihjel end at lade hende have dem. Og hun har aldrig været i tvivl om, at Mark Redwine slog hendes søn ihjel.

Dylan, som forsvandt i det dramatiske efterspil på sin forsvinden, ville være blevet 18 i år.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Superliga-klub med vigtig besked før...
bt.dk
Medie: Brøndby jagter tysker med...
bt.dk
Kendt imam beroliger Støjberg: Sådan...
bt.dk
'Har du også prøvet at begå klassisk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx