Af - 31/07-16 18:39

Hendes mor begik selvmord: Nu deler 14-årig Kira et rørende budskabHendes mor begik selvmord: Nu deler 14-årig Kira et rørende budskab

14-årige Kira Dart-Hullick har mistet begge sine forældre. Her er hendes stærke og rørende buskab.

Bildstrecke im Grossformat »

Kira Dart-Hullick på blot 14 år mistede tidligere i år sin mor under tragiske omstændigheder. Kiras far blev brutalt skudt og dræbt i 2002, og siden da havde hendes mor, Bianca, aldrig været den samme.

Moren fik en ny mand og flere børn, men kæmpede fortsat med omstændighederne bag hendes mands død, og derfor forliste det forhold til sidst. Da han tog børnene med, blev det for meget for moderen, og i marts tog hun sit eget liv.

Super Brugsen skriver rørende opslag: Samler ind til hjemløse Jan
Super Brugsen skriver rørende opslag: Samler ind til hjemløse Jan

"Min mor var min bedste ven. Men lige meget hvor meget sjov, vi havde, vidste jeg altid, at hun inderst inde var ked af det. Det var som om, hun bar en maske," skriver Kira Dart-Hullick blandt andet.

Derfor har hun nu lavet en Facebook-side for at hjælpe andre i samme situation. Og på siden 'Beyond The Dark' har hun et vigtigt budskab. Det skriver Metro.

Rørende foto: Her besøger Chris Martin kræftsyge Marc på Rigshospitalet
Rørende foto: Her besøger Chris Martin kræftsyge Marc på Rigshospitalet

"Hvis du lider af depressioner, gem dig ikke. Bliv ikke fortabt. Ingen fortjener at skulle vælge at tage deres eget liv," skriver hun for eksempel i et af de rørende opslag på siden.

LÆS OGSÅ: Soulshock mistede sin hustru: Nu hylder hans søn ham i rørende brev

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx