Af - 29/09-16 06:15

Vegansk mor vil kun give sin 5-årige datter 'raw food' og grøntsagerVegansk mor vil kun give sin 5-årige datter 'raw food' og grøntsager

- Så snart jeg forklarede hende om det uetiske ved at spise kødprodukter, ville hun også være veganer.

storybild

27-årige Rhiannon Griffin led tidligere af spiseforstyrrelsen bulimi, men i dag har hun det meget bedre, hvilket hun tilskriver sit skifte til at blive veganer.

Hendes glæde ved livet som veganer, har hun ikke ville snyde sin 5-årige datter for, så efter at have forklaret hvor fordærdeligt det er at spise kød, gik den lille pige med til kun at spise raw food og grøntsager.

Veganer: Produktion af kød kan sammenlignes med jødeudryddelsen
Veganer: Produktion af kød kan sammenlignes med jødeudryddelsen

- Det er kun naturligt, at man gerne vil dele fantastiske følelser med sin datter. Så snart jeg forklarede hende om det uetiske ved at spise kødprodukter, ville hun også være veganer, siger Rhiannon Griffin til Metro.

Og ligesom sin mor, er datteren angiveligt gået helt ind i veganer-tilværelsen.

I stedet for at bede om slik og junk-food, så spørger Molly kun efter frugt og grøntsager, og når hun ser andre børn spise vegansk, bliver hun virkelig glad, siger hun og peger på, at datteren tilsyneladende er sundere end andre børn på samme alder.

Geggo har lavet KÆMPE livsstils-ændring
Geggo har lavet KÆMPE livsstils-ændring

Vi er begge to så glade og fulde af energi. Molly sover rigtig godt i modsætning til andre børn, og jeg kan slet ikke huske, hvornår nogle af os sidst var syge, siger hun til Metro.

Hvis situationen skulle ændre sig, er hun klar til at ændre i kosten, men indtil videre, er de begge tilfredse,

- Hvis jeg på et tidspunkt oplevede en negativ udvikling i forhold til hendes sundhed, så ville jeg ændre i kosten, men som det er nu, fortsætter vi, siger hun.

Så mange unge danskere vil ikke date en veganer
Så mange unge danskere vil ikke date en veganer

Herhjemme har en professor tidligere advaret mod at lade sin børn vokse op som veganere, og i Italien har en politiker fremsat et lovforslag om, at forældre skulle kunne fængsles, hvis de tvang deres børn til at blive veganere.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx