Af Benjamin Krogh - 22/12-15 18:16

Fransk politi har hindret angreb tæt på ParisFransk politi har hindret angreb tæt på Paris

Ti angreb er blevet forhindret i år i Frankrig, som blev udsat for et af de største angreb i sidste måned.

Bildstrecke im Grossformat »
Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk sørger foran caféen Carillon restauranten Petit Cambodge i Paris. Folk lægger blomster foran koncertsalen, hvor mere end 120 personer blev dræbt fredag nat. Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Personer bliver evakueret uden for koncertsalen Bataclan Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Der meldes om mindst 120 døde. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Dræbte, gidsler og eksplosioner flere steder i Paris. Dansker fanget på stadion i Paris: Folk flygter IND på stadionet igen. Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet Ofre for angrebet ligger på fortovet

Se billeder fra angrebene i november i galleriet herover.

Fransk politi har forhindret to mænd i at udføre et angreb mod politiet og militæret i den franske by Orléans.

Det siger den franske indenrigsminister, Bernard Cazeneuve, tirsdag.

De to mænd, som er franske statsborgere på henholdsvis 20 år og 24 år, tilbageholdes, mens de bliver afhørt.

Begge menes at have været i kontakt med en anden franskmand, som i øjeblikket antages at være i Syrien og mistænkes for at organisere det forestående angreb.

Derudover er det endnu småt med oplysninger fra myndighedernes side.

Ifølge Cazeneuve er ti angreb blevet forhindret i år i Frankrig, som blev udsat for et af de største angreb i sidste måned, da islamistiske militante dræbte 130 i Paris.

Det skete, da flere gerningsmænd angreb Stade de France, spillestedet Le Bataclan samt flere caféer.

Siden har Frankrig indført en flere måneders lang undtagelsestilstand og slået hårdt ned, når politiet har ransaget flere mistænktes tilholdssteder.

/ritzau/AFP

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Endelig: Kim Kardashian deler det...
bt.dk
Stewardesse faldt ud af fly og døde
bt.dk
Nibali snød sprinterne - dansker med...
bt.dk
Fie Laursen viser sine bryster frem:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx