Af David Andersen - 22/11-17 10:17; Opdateret: 22/11-17 10:41

Billede vælter internettet: Hvad er det han har under neglen?!?Billede vælter internettet: Hvad er det han har under neglen?!?

Hvor uheldig kan man være?

storybild

»Der gror et hår under min tånegl. Hvad skal jeg gøre?«.

Sådan skriver brugeren 'aquacow' på Reddit, og opslaget har fået massiv opmærksomhed på grund af de billeder, han har brugt som dokumentation. For de er dybt ubehagelige at kigge på - samtidig med at det er enormt svært at kigge væk.

På trods af den massive interesse, der blandt andet har afstedkommet mere end 3.200 kommentarer, så står 'aquacow' imidlertid tilbage med flere spørgsmål end svar. Det viser sig at fænomenet er aldeles ukendt hos Reddits brugere, som afkræver ham svar på, hvordan det er føles, og hvad han dog vil stille op.

Han forklarer, at håret aldrig har været der før, men er dukket op inden for de sidste 14 dage - nemlg siden sidste gang, han klippede tånegle.

»Det er bare mærkeligt. Det er så langt fra, hvor der burde være en hårsæk. Ikke sikker på, hvad fanden der sker. Jeg kan ikke mærke det eller noget, hvilket er mærkeligt, ingen irritation osv.«, skriver aquacow i tråden til sit opslag.

Der er endnu ikke kommet afklaring op, hvad han vil gøre med det fejlplacerede hår. Han vil umiddelbart ikke forsøge at plukke det ud, da han er bange for, at håret knækker på midten og krøller, hvilket kan medføre at det vokser ned i huden og forårsager en infektion.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Den svenske kongefamilie hylder...
bt.dk
Mand ramt af skud i bandeskyderi i...
bt.dk
Et af landets dyreste huse: Jensens...
bt.dk
Line købte frokost med sin finger:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx