Af - 09/12-16 18:25

Plastik-prinsesse efter ny operation: - Der løber blodig væske fra mine benPlastik-prinsesse efter ny operation: - Der løber blodig væske fra mine ben

Svensk glamourmodel med kæmpe baller og barm beskriver bagsiden af en plastikirurgisk operation.

Navnet Denise Fagerberg ringer nok ikke den store klokke herhjemme. Men i Sverige er den 22-årige model og blogger fra Stockholm særdeles populær på de sociale medier.

Her er hun kendt for at dele billeder af sine fyldige atributter, og hun holder sig heller ikke tilbage for at diskutere kosmetisk kirurgi, som hun er varm fortaler for.

Blandt andet har Denise Fagerberg tidligere udtalt til Nyheter24, at hendes silikonebryster er lidt af en investering, og at man ikke behøver være en dulle for at få brysterne opereret større.

🙏

Et billede slået op af Glamour & Fitness Model (@denise_fagerberg) den


Nu har den 22-årige glamourmodel så igen valgt at lægge sig under kniven for at komme tættere det, hun betegner som sit skønhedsideal, skriver Nyheter24.

Hvad det præcist er for et type indgreb, forklarer hun ikke helt specifikt. Men meget tyder på, at det benene eller lårene, der har fået en tur.

Thanks for the thongs 😇 @simonsezofficial #bootybuilding

Et billede slået op af Glamour & Fitness Model (@denise_fagerberg) den


På sin blog beskriver hun bagsiden af sin seneste plastikirurgiske operation.

- Vil være handicappet i to uger. Der løber stadig blodig væske fra benene, og jeg ligger lige nu i en stor vandpyt i sengen. Kan få skiftet lagnerne i morgen. De første to-tre dage kan de (benene, red.) lække væske, så det er normalt. Kroppen heler hurtigere herfter, skriver hun og tilføjer:

- Mine ben er virkelig ikke model-smukkke lige nu. Det meste af væsken er drænet ud fra det ene ben, men ikke det andet.

Denise Fagerberg tilføjer, at skønhed altid har en ulempe, hvilket hun er indforstået med i sin jagt på 'drømmekroppen.'

- Det er en lille del af det, jeg kommer til at gå igennem for at opnå mit mål, skriver hun.

Some people say that i'm going the wrong way, when it's simply a way of my own 🌊

Et billede slået op af Glamour & Fitness Model (@denise_fagerberg) denHar du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skuespiller venter barn med sin...
bt.dk
'Regnede forkert med 55.000 - ups,...
bt.dk
Ronaldo chokerer under interview: Er...
bt.dk
Én spiller tager skylden for kæmpe...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx