Af - 29/08-15 10:38

Marie troede, at hun havde smidt ham ud - men så begyndte ting at forsvindeMarie troede, at hun havde smidt ham ud - men så begyndte ting at forsvinde

Alexander fra Storbritanniens uhyggelige opførsel kunne nemt kvalificere sig til en gyserfilm.

Bildstrecke im Grossformat »
Den 28-årige Marie Wright troede, at hun havde fået kæresten Alexander til at flytte hjem til sin far. Men i virkeligheden var han altid meget, meget tæt på hende. Der forsvandt dækkener til senge og puder til sofaen. Desuden manglede noget af deres mad, når de to piger, der boede sammen, kom hjem fra arbejde. Marie og hendes kvindelige roomie mistænkte i begyndelsen hinanden for de forsvundne ting, men efterhånden som de lavede små 'fælder' der kunne afsløre om der blev brugt toiletpapir eller om køleskabet blev åbnet, så stod det klart for dem, at de ikke var alene i deres fælles hjem. Den 27-årige mand havde nemlig slet ikke tænkt sig at flytte. Istedet gemte han sig på loftet, når Marie og hendes roomie var hjemme. Når de forlod lejligheden gik han rundt i den, stjal mad og til sidst også kærestens kreditkort. Alt imens troede Marie, at hun havde et normalt forhold til Alexander. Den uhyggelige kæreste sendte blandt andet søde sms'er til Marie fra loftsrummet, hvor han lå på lur, indtil de to piger, der boede i lejligheden smækkede med hoveddøren. - Det føles som om, at det hele var min skyld, selv om det ikke er det. Jeg stolede på ham, og han var min kæreste. - Jeg troede virkelig, at jeg kendte ham og vidste alt om ham, men så har han i virkeligheden en hel hemmelig side, siger den 28-årige kvinde. Det improviserede soveværelse lå gemt bag en varmtvandsbeholder på en måde, så man ikke umiddelbart kunne se det fra loftslemmen. Den skræmmende hule blev endda overset af en politibetjent, der gik huset efter i sømmene, da Marie anmeldte sin mistanke om, at der var fremmede i hendes hjem. Rådet fra ordensmagten var blot, at hun skulle skifte sine låse. Marie beskriver den uhyggelige kærestes 'rede' som stinkende. Der lå cigaretskodder alle steder, og så havde han blandt andet en hobbykniv gemt på loftet. - Jeg kommer helt sikkert til at være mere forsigtig, når jeg møder nye mennesker, siger Marie efter hele miseren.

En britisk kvinde troede, at kæresten var flyttet ud af hendes lejlighed, men i virkeligheden levede han et dobbeltliv, hvor han gemte sig på kvindens loft. Alt i mens, han stjal fra hende.

Det skriver The Mirror.

Det kunne lyde som handlingen i en gyserfilm, men det er ikke desto mindre virkeligheden for den 28-årige brite, Marie Wright. Kvinden fra Sheffield opdagede, at hendes kæreste, Alexander Cooper, som hun troede, hun havde fået ud af lejligheden, faktisk havde besat hendes loft i skjul.

- Det var ligesom en gyserfilm, siger den forfærdede kvinde.

Isolationsfængslet i 41 år – død tre dage efter løsladelse
Isolationsfængslet i 41 år – død tre dage efter løsladelse

Forholdet imellem de to havde varet i godt fem måneder, da Alexander flyttede ind i Maries lejlighed for en kort bemærkning. Årsagen var, at hendes sambo var på ferie i en uge. Men da roomien vendte tilbage fra de sydlige himmelstrøg, så var det mere end almindeligt svært for Marie at få Alexander til at flytte ud igen.

Efter et par ugers pres lykkedes det dog for den 28-årige Marie at få den genstridige kæreste til at rømme lejligheden. Han fortalte hende, at han ville flytte hjem til sin far, og det troede hun på - i hvert fald i første omgang.

Indenfor et par dage lagde hun dog mærke til, at flere af hendes ting begyndte at forsvinde.

DEBAT: Hvorfor er det så forkert ikke at have en kæreste?
DEBAT: Hvorfor er det så forkert ikke at have en kæreste?

Et sengetæppe her. Lidt mad der. Og pludselig opdagede hun nogle beskidte fingeraftryk på lemmen, der førte op til loftet. Rædselsslagen bad hun Alexander, som hun stadig datede, om at kontrollere loftsrummet for indbrudstyve.

Armeret med et brækjern gjorde den uhyggelige kæreste som Marie bad om, men han rapporterede tilbage, at der ikke var noget at se deroppe. Men han havde en god grund til at svare noget andet, end hvad der i virkeligheden gemte sig over lejligheden...

Marie accepterede Alexanders svar i første omgang, men blev igen mistænksom, da der begyndte at forsvinde penge fra hendes konto. Derfor besluttede den 28-årige kvindes slof, at kaste et blik på loftet med deres egne øjne sammen med sin bror. Imens var den 28-årige Marie væk fra huset. Hun var havde kørt kæresten Alexander hjem til sin far.

TV: Han bliver slæbt med i Ikea - men 'hævnen' er sød
TV: Han bliver slæbt med i Ikea - men 'hævnen' er sød

Parret gjorde store øjne da de opdagede en interimistisk seng, der var lavet af stjålne tæpper og puder fra senge og deres sofa. Desuden fandt de en del emballage fra mad og selvfølgelig det fældende bevis - en stor taske med kæresten Alexanders tøj.

Se i galleriet i toppen af artiklen, hvad der gemte sig i kærestens hule på loftet.

Politiet tog over derfra, og Alexander Cooper endte med at tilstå en række af bedragerier og tyverier. Han havde blandt andet brugt Maries kort til at optage kviklån. Alexander fik i juli en dom på 16 måneder.

Marie anslår, at den fordækte kæreste har boet på hendes loft i to uger.

- Jeg blev næsten helt syg, da jeg fandt ud af det, siger hun.

- Så vidt jeg kan gennemskue det, så ventede han på, at vi tog på arbejde, og så ville han gå rundt i huset. Når vi så kom hjem, ville han trække tilbage på loftet, siger Marie.

LÆS OGSÅ: Kvinde forsøgt kvalt med viskestykke

LÆS OGSÅ: Sådan er det at være gift med en afhængig Snapchat-stjerne

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx