Af - 14/07-16 19:01; Opdateret: 14/07-16 19:16

8.000 kroner? Så 'lidt' gemmer sig i et par dyre Yeezy-sneakers8.000 kroner? Så 'lidt' gemmer sig i et par dyre Yeezy-sneakers

En YouTuber har fået en række forespørgsler om at save et par dyre designersko midt over, så nu har han gjort det. Se resultatet her.

Bildstrecke im Grossformat »

Få et overblik over de forskellige Yeezy-modeller i diasshowet.

Alle kender dem - nogen elsker dem, andre hader dem.

Der er tale om de populære Yeezys, et par sko designet af den amerikanske rapper Kanye West, og produceret af det tyske sportsbrand Adidas.

Danske Marc giver sine Yeezys gratis væk - men på én betingelse!
Danske Marc giver sine Yeezys gratis væk - men på én betingelse!

Skoene har fået unge til at tømme deres børneopsparing, ligge dagevis i kø på den kolde asfalt og endda røve hinanden for at få fat i de eftertragtede kondisko.

via GIPHY

Men der findes også nogen, som er ligeglade med prisen og iskoldt skærer et par af de dyre sko midt over - udelukkende for din fornøjelses skyld.

Sådan fik 20-årig fat i 100 par hypede Yeezy-sko
Sådan fik 20-årig fat i 100 par hypede Yeezy-sko

YouTube-kanalen What’s Inside?, der har over en million abonnenter, har besluttet sig for at finde ud af, hvad der egentlig er inde i sådan et par Yeezys. Det klarer de resolut med en elektrisk sav og et par Adidas Yeezy Boost 350 Turtle Dove, der har en værdi af 8.000 kroner herhjemme.

Deres konklusion blev at skoen er lavet af en sål af skum og en overdel af stof. Så hvis du sidder og læser dette og samtidig overvejer at skære dine egne Yeezys over, så har manden bag YouTube-kanalen en opfordring til dig:

- At bruge en sav til at skære ting over kan være farligt! Prøv ikke at efterligne os, og husk vores motto ‘Vi skærer ting over, så du ikke behøver’.

LÆS OGSÅ: Vildt: De nye Yeezys sælges til vanvittig overpris

LÆS OGSÅ: YEEZY: Se Kanyes nye sneakers - uden Adidas

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx