Af - 18/11-16 19:43

TV: Mand med drone fanger sin kone gennem 18 år i at være utroTV: Mand med drone fanger sin kone gennem 18 år i at være utro

En amerikaner mistænkte sin kone for at være ham utro. Han besluttede derfor at sætte sin drone på vingerne, og her kunne han afsløre sin kones utroskab.

En mand fik fortalt, at hans kone var ham utro. Efter mislykkedes forsøg til fods, valgte manden at benytte sig af moderne teknologi for at afsløre hende i bedrageriet.

Det fældende bevis kom i form af videomateriale fra en drone, der blev ført af John fra den amerikanske stat Pennsylvania.

Kvinde slår op med sin kæreste på genial vis
Kvinde slår op med sin kæreste på genial vis

Han havde i en periode været mistænksom, da han havde fået et tip fra en ven om, at hans kone Donna var ham utro. John bemærkede, at hun løj om sine arbejdstider, og besluttede i sidste ende at sende sin drone op for at følge efter hende.

Her kunne han sidde sikkert hjemme i sin sofa, mens hans drone sværmede rundt 30 meter over hovedet på hans kone, og afslørede hende i at kysse en mand, for efterfølgende at stige ind i hans bil.

Denne dato er der størst sandsynlighed for, at mænd er utro
Denne dato er der størst sandsynlighed for, at mænd er utro

Den hjerteknuste amerikaner valgte efterfølgende at uploade videoen til YouTube, hvor afsløringen i løbet af ugen er blevet set af 8,5 millioner brugere, som hovedsageligt opfordrer ham til at gå fra konen - noget han siden har gjort.

Han opdagede, at kæresten var utro på grund af denne detalje
Han opdagede, at kæresten var utro på grund af denne detalje

I YouTube-klippet taler over filmen fra dronen. Da kvinden kysser den ukendte mand, råber og skriger John, mens han magtesløs må se på, mens hans kone sætter sig ind i sin elskers bil.

- Hvis du ser godt efter, kan du se 18 års ægteskab ryge direkte i vasken. 18 fucking år er væk! Vi havde et godt ægteskab. Jeg synes, at det var et rimelig godt ægteskab. Åbenbart ikke. 18 år. Fuck dig, siger John med gråd i stemmen.

Fandt konen i seng med en anden: Så klippede han elskerens penis af
Fandt konen i seng med en anden: Så klippede han elskerens penis af

John har efterfølgende indrømmet over for Daily Mail, at han ønskede at slå Donnas elsker ihjel for at have ødelagt hans liv, men at han besluttede sig at slappe af og i stedet tænke på sine børn.

Se videoen øverst i artiklen.


LÆS OGSÅ: Hjerteskærende: Pingvin kommer hjem og opdager, at konen er utro

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekstremt rekordforsøg - nu kan Casper...
bt.dk
Vildt Ronaldo-show og NI mål: Real...
bt.dk
Danskere snyder eller dummer sig:...
bt.dk
LIGE NU: Politiet massivt til stede...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx