Af - 15/06-15 19:45; Opdateret: 15/06-15 20:11

Er du fan? Her er de 12 mest utro musikgenrerEr du fan? Her er de 12 mest utro musikgenrer

Det er åbenbart ikke helt ligemeget, hvilken slags musik, du lytter til...

Bildstrecke im Grossformat »
Her kan du se en top 12 over de musikgenrer, der bliver foretrukket at de, der godt kan lide at knalde udenom. I gruppen af folk, der lyttede til Iron Maiden, og andre heavy-helte, tegner sig kun for to procent af de utro. Bon Iver er blandt indie-genres største successer lige nu. Kun tre procent af de sidespringende musikelskere, elskede indie-musik højest. Deadma5, Calvin Harris, Bonobo, Trentemøller og selvfølgelig 90'er-troldmanden DJ Alligator. Selv om electronica-genren er bred, så har dens fans ikke en bred smag. Kun fire procent af den utro-datingportals medlemmer elskede electronica højest. Hvis du er til en Jailhouse Rocker og fan af Elvis, så er står det ikke helt skidt til med at holde den derhjemme. Kun otte procent af de utro lyttede til denne genre. Bob Marley og folk, der nyder at lytte til Reggae tegner sig med en utroskabsprocent på fem procent. I gruppen af folk, der lyttede til Blues, og folk som BB King, så var andelen af utro på seks procent Shostakovich. Mozart og Händel får safterne mest i kog for otte procent af de utro adspurgte. Eminem, Wu-Tang Clan og L.O.C er foretrukket af ni procent af de 6.500 utro. 12 procent, der leder efter hanky panky uden for forholdet, bryder sig mest om Johnny Cash og country. Sam Smiths fans og andre popfolk indtager en tvivlsom tredjeplads i utroskab. Her er 13 procent utro. Latinamerikanske rytmer og svingende hofter.Ja, det kunne man have sagt sig selv. 14 procent af de utro lytter helst til hed salsa. Funky rytmer, skæve fraseringer og improvisering. Det lyder jo nærmest allerede som et samleje, og det er da også hele 19 procent af de utro, der helst sætter jazz på pladespilleren.

Kig på din kæreste eller flammen i dit liv, og skynd dig så straks at lure, hvilken slags musik, der bliver spillet oftest på Spotify.

Musikken som du lytter til kan nemlig afsløre, hvor tilbøjelig du er til at sove et andet sted, end hjemme i dobbeltsengen. Eller, du kan i hvert fald se, hvad der hitter mest hos de, der søger noget ekstra udenfor parforholdets dobbeltseng.

En spørgeskemaundersøgelse, der er blevet lavet for engelske The Mirror, viser nemlig, at der er stor forskel på, hvilken musikgenre, der er mest populær blandt de utro.

LISTE: Folk med disse job er mest utro
LISTE: Folk med disse job er mest utro

Det skal nævnes, at der selvfølgelig er tale om en ganske uvidenskabelig undersøgelse.

Se den utro top-12 over musikgenrer i toppen af artiklen.

Faktisk viser undersøgelsen, der er foretaget på 6.500 utro musikelskere, at tre ud af fire, der har et forhold på siden, ikke kan lade være med at tænke på deres elsker, når de hører deres favoritmusik.

Den store undersøgelse er foretaget i samarbejde med utroskabssitet Victoria Milan, der sætter sidespringene i system og tilbyder at finde en hemmelig partner.

Ifølge chefen af sitet, så er musik velkendt for sin følelsesmæssige kvaliteter og sin evne til at vække minder og følelser. Og uartige af slagsen.

Danmark i top 3 over utro lande i verden
Danmark i top 3 over utro lande i verden

- Efterhånden som længerevarende forhold udvikler sig, så dør spændingen og passionen lige så stille ud, og folk begynder at se sig om efter det, de savner deres forhold, siger Sigurd Vedal og fortsætter:

- Den sang, du sætter på i bilen på vej til et møde med din elsker, eller den musik, du spiller, når det hele bliver intimt bliver langt mere bevægende end den musik, du gik ned af kirkegulvet til for ti år siden, siger utroskabs-bossen.


LÆS OGSÅ: Længden på dine fingre kan afsløre, om du vil være utro

LÆS OGSÅ: Forsker: Mænd med lavere løn er oftere utro

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx