Af - 24/10-16 06:18

Tudsegamle chihuahuaer adopterer sød killingTudsegamle chihuahuaer adopterer sød killing

Ejerens frygt blev gjort til skamme.

storybild

Fire ældgamle chihuahua-hunde har adopteret en lille killing, der passer forrygende ind i deres liv som hundepensionister.

Det skriver The Dodo.

MoMo, Choli, Paloma Linda og Benito er alle chihuahuaer, der er blevet adopteret af den samme familie. MoMo er alderspræsident og har levet i 16 år, Choli er 14, Paloma Linda er 13 år og Benito er 15 hundesomre gammel. Ingen af dem har nogle tænder tilbage, og de bruger det meste af deres dage på at solbade, spise og tage adskillige små lurer. På mange måder minder deres hjem om et plejehjem, altså indtil deres menneskemor tog en lillebitte killing med hjem.

Undersøgelse: Chihuahuas er mere aggressive end kamphunde
Undersøgelse: Chihuahuas er mere aggressive end kamphunde

Julia Docherty arbejder som frivillig blandt hjemløse, og på et tidspunkt så hun en kvinde, der bar rundt på en kasseret killing, der var blot lidt over to uger gammel.

- Hun vidste, at hun ikke kunne beholde den, og spurgte, om nogle af os kendte et internat, hvor hun kunne indlevere katten. Uden at vide præcis, hvordan det skulle gå, så blev jeg nødt til at redde den her killing, og den dag kom jeg altså hjem med en kat, fortæller hun til The Dodo.

Verden har 500 millioner hunde: Her er den grimmeste
Verden har 500 millioner hunde: Her er den grimmeste

Julia frygtede, at hun ikke kunne beholde den lille kat, som hun efterfølgende gav navnet Rosita. Hun mente, at den lille kattekilling ville stresse de gamle hunde. Det viste sig imidlertid ikke at være tilfældet.

Efter fem minutter havde det gamle ros af hunde accepteret den lille killing, og nu hygger de sig sammen. Det er kun, når den lille Rosita i ny og næ har lidt for meget krudt i rumpen, at de gamle hunde giver udtryk for, at hun er lidt for meget.

Sjov quiz: Er det en hund eller en muffin?
Sjov quiz: Er det en hund eller en muffin?

Ladies lounging ⭐️ Rosita & Paloma #girltalk #seniorrescuepurrrfection #dogandcatfriends #rescuemagic #turdarms

Et billede slået op af oldisthenewnew ⭐️ (@jemandthemisfits) denLÆS OGSÅ: Sjov test: Hvilken hund er du?

LÆS OGSÅ: Mand prøvede at beskytte sin hund - fik tæsk af fire mænd

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx