Af - 02/01-15 15:42

Kvinde udpeger engelsk prins i sexslave-sagKvinde udpeger engelsk prins i sexslave-sag

Amerikansk kvinde hævder at være blevet tvunget til seksuel omgang med prinsen adskillige gange som mindreårig.

storybild

En amerikansk kvinde hævder at være blevet misbrugt seksuelt af engelske Prins Andrew. (Billede: Polfoto/AP/Arkiv)

Britiske prins Andrews navn er dukket op i en verserende retssag i Florida, USA, hvor en kvinde påstår, at hun gentagne gange er blevet tvunget til at have seksuel omgang med flere rige og indflydelsesrige venner til den hovedmistænkte i sagen - herunder prinsen. Det skriver The Guardian.

Prins Andrew, der er søn af engelske dronning Elizabeth II og lillebror til prins Charles, er formelt ikke anklaget i sagen, hvor hans navn nu er dukket op. Her har en gruppe kvinder lagt sag an mod den amerikanske multimillionær og investeringsrådgiver Jeffrey Epstein, som de påstår har udnyttet dem, mens de alle var mindreårige, og har ‘delt dem’ som sexslaver med sine venner.

Jul på slottet: Se kongefamiliens private Instagram-billeder
Jul på slottet: Se kongefamiliens private Instagram-billeder

Her dukker prins Andrews navn nu op, da en af kvinderne påstår, at hun gentagne gange er blevet tvunget til at have seksuel omgang med prinsen.
Prins Andrew har endnu ikke haft mulighed for at forholde sig til anklagerne. Han har i 2011 nægtet enhver kontakt med unge kvinder, som Epstein er sat i forbindelse med.

Kongehuset om australsk Mary-historie: Det er noget sludder
Kongehuset om australsk Mary-historie: Det er noget sludder

Avisen The Indpendent har forsøgt at få en kommentar fra Buckingham Palace, men hoffet afviser at kommentere på en verserende retssag.

Det britiske medie The Guardian hævder at kende identiteten på kvinden bag anklagen mod prins Andrews, men har valgt at imødekomme hendes ønske om at være anonym.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx