Af - 12/03-17 14:05

Kondiløber tævede mand, der forsøgte at voldtage hende på et offentligt toiletKondiløber tævede mand, der forsøgte at voldtage hende på et offentligt toilet

Hun råbte 'ikke i dag, dit svin' inden hun tævede ham og låste ham inde i en toiletbås.

storybild

36-årige Kelly Herron fra Seattle i USA var sidste søndag ude og løbe en tur, hvor hun undervejs stoppede på et offentligt toilet.

Da hun stod og vaskede hænder, dukkede der pludselig en mand op bag hende, som greb hårdt fat i hende. Den 36-årige kvinde var overbevist om, at manden ville voldtage hende, og hun samlede derfor alle sine kræfter og tog kampen op mod ham.

- Jeg kæmpede for mit liv, mens jeg skreg 'ikke i dag, dit svin', skriver hun på Instagram om den voldsomme oplevelse, hvor hun ifølge sit eget udsagn 'gravede sig fast i hans ansigt med sine negle'.

På et tidspunkt fik overfaldsmanden den 36-årige kvinde ned på gulvet på toilettet, men hun blev ved med at slå ham i hovedet, mens hun kæmpede for at slippe fri af hans greb.

Da det endelig lykkedes, sørgede hun for, han ikke kunne komme nogle steder.

- Jeg låste ham inde i en bås på toilettet, skriver hun i et opslag på Instagram, der har fået tusindvis af positive tilkendegivelser.

Et opslag delt af Kelly Herron (@run_kiwi_run) den


Et vidne der hørte skrigene kontaktede politiet, der kort efter kunne anholde gerningsmanden, der viste sig at være den 40-årige tidligere dømte sexforbryder, Gary Steiner.

Da Kelly Herron efterfølgende delte billeder af sig selv efter overfaldet, var det tydeligt, at hun ikke var kommet helt uskadt igennem voldtægtsforsøget, men takket være et selvforsvarskursus tre uger forinden, så gerningsmanden næsten mere medtaget ud.


- Kæmp som en vild. Det er lige før jeg gerne vil betale din kaution på fem millioner kroner, så jeg og mit løbehold kan gøre det helt af med dig, skrev hun til et billede af den medtagede Gary Steiner fra retten.

Her blev han varetægtsfængslet for forsøg på voldtægt og for vold med seksuelle motiver


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Politiet jagter mand i 'mørkt tøj':...
bt.dk
Åbenhjertig Hugo Helmig i Tyskland:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx