Af - 16/04-15 07:13

TV: Rørende video viser mor og datters genforening efter 49 årTV: Rørende video viser mor og datters genforening efter 49 år

Moderen troede, barnet var død efter fødslen.

Næsten et halvt århundrede skulle der gå, før Zella Jackson-Price mødte sin datter Melanie Diane Gilmore. De to blev skilt fra hinanden ved en fejl tilbage i 1965 på hospitalet Homer G. Phillip i Missouri, skriver Mashable.com.

Mama and daughter finally together!

Posted by Melika Jackson on 9. april 2015

Fejltagelsen skete, fordi en sygeplejerske fortalte den i dag 76-årige mor, at datteren, der blev født tre måneder for tidligt, døde kort efter fødslen.

- Hun (sygeplejersken, red.) kom hen til mig tre timer senere og sagde, dit barn er gået bort, siger Zella Jackson-Price, ifølge Mashable.com.

Dette billede får alle til at trykke ‘like’
Dette billede får alle til at trykke ‘like’

Datteren, der altså ikke var død, blev i stedet givet til en adoptionsfamilie og troede i lang tid, at hendes biologiske mor havde givet hende væk. Men da Melanie Diane Gilmores adoptivmor døde, da datteren var 20 år, begyndte hun at lede efter sin biologiske mor.

Men den 49-årige datter, der har været døv siden treårsalderen, havde ikke haft held til at finde frem til sin mor, før hendes egen søn og tvillingedøtre startede med at hjælpe hende sidste år. De brugte nemlig Facebook til at søge efter deres 76-årige farmor.

Mor raser over Facebook efter foto af næseløs baby blev slettet
Mor raser over Facebook efter foto af næseløs baby blev slettet

Og efter at have fundet frem til hende og fået en DNA-test til at bekræfte matchet mellem mor og datter i marts, der fik de endelig lov til at se hinanden for første gang over en videosamtale fornylig.

Den tårevædet genforening dokumenterede den ene af Melanie Diane Gilmores døtre i en video, som du kan se øverst i artiklen.

It's been one fabulous weekend and I wouldn't have wanted it any other way. I thank God that my grandmother and mother...

Posted by Melika Jackson on 13. april 2015

LÆS OGSÅ: Velskabt dreng født efter hans far døde i en ulykke 48 timer FØR undfangelsen

LÆS OGSÅ: TV: Mor skærer kagen ud og falder sammen af glæde

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx