Af - 28/01-15 20:41; Opdateret: 28/01-15 21:03

Mystisk gavmild fundet: Stod bag fantastisk seddel til ung morMystisk gavmild fundet: Stod bag fantastisk seddel til ung mor

Manden bag en sød seddel til en ung mor på et tog gik verden rundt - nu er han blevet identificeret og fortæller baggrunden for den fine gestus.

Bildstrecke im Grossformat »

Nu er manden bag fundet

Historien om moren, der fik overrakt en sød seddel og en pengeseddel af en mystisk fremmed mand på et tog i Storbritannien, er nu blevet identificeret som den 50-årige Ken Saunders.

Det skriver Daily Mail.

Den 23-årige mor Sammie Welch fra Plymouth i Storbritannien sad i toget med sin treårige søn Rylan på skødet, da en mand, hun ikke kendte, gav hende en seddel. Han sagde til hende, at hun havde tabt sedlen ud af sin taske og hastede ud. Sedlen opfordrede den unge mor til at gå ud og få sig en drink på hans regning.

Jeg har en datter på din alder. En anden gjorde engang det samme for hende. Jeg håber, at hun bliver en ligeså god mor som dig, når hun engang får børn.

Vedlagt var en fem-pundsseddel, der nogenlunde svarer til en dansk halvtredser.

Efterfølgende efterlyste Sammie Welch den gavmilde fremmed, og det gav pote.

Nedenfor kan man se historiens tre hovedpersoner, moren Sammie, sønnen Rylan og den gavmilde Ken.

Smuk gestus: Han får lov til at rejse jorden rundt EFTER sin død
Smuk gestus: Han får lov til at rejse jorden rundt EFTER sin død

Nu forklarer den gavmilde mand, hvorfor han gav den unge mor den søde seddel.

Den 50-årige mand var på vej hjem fra arbejde, da han overlod sedlen og pengene til den 23-årige Sammie.

- Jeg steg på toget og fandt den her søde lille dreng og sin mor. Han var højrøstet, legesyg og så mindede han mig om min egen datter i gamle dage.

Hun gav sin hund et fantastisk eventyr, da den skulle dø
Hun gav sin hund et fantastisk eventyr, da den skulle dø

Da drengen hostede, bad den unge mor sin dreng om at holde hånden for munden. Han spurgte 'hvorfor?' og hun sagde, at hun skulle sige 'undskyld mig.'

- Det var sådan en stor forskel fra, hvordan unge folk ellers kan være tankeløse nu til dags. Det var virkelig rørende at se hende lære ham gode manerer, siger Ken Saunders.

Desuden havde han set den unge mor gøre plads til, at en anden passager kunne få sig en siddeplads på det overfyldte tog, og det gjorde udslaget.

- Da jeg skulle stige af toget, fandt jeg min billet frem og opdagede, at jeg havde en fempunds-seddel liggende i lommen. Først tænkte jeg, at jeg ville snige den ned i hendes taske, men var bange for, at det ville få mig i problemer - derfor gav jeg hende den på den måde, som jeg gjorde, siger den gavmilde herre til Daily Mail.

Hvad er en god mor? 7-årige Nemos svar får dig til at smelte
Hvad er en god mor? 7-årige Nemos svar får dig til at smelte

- Jeg syntes, at hun var et godt forbillede. Hendes handlinger fik mig til at smile, og det fik mig til at tænke på mine egne børn, da de var yngre. Jeg tænkte bare 'sikke en sød unge.'

- Jeg tænkte: 'Hun var et lyspunkt på min aften, nu vil jeg være et lyspunkt på hendes. Derfor gav jeg hende pengene.'

Så sødt: Her ser Louise sin mor for første gang
Så sødt: Her ser Louise sin mor for første gang

Han forklarer desuden, at en mystisk fremmed engang kom Kens dengang 18-årige datter til undsætning, da hun havde mistet sin jakke og stod og klaprede tænder på en togperron nytårsaften.

Derfor ville han gerne sende sin egen gode gerning videre i systemet.

Utroligt: 4-årig pige redder sin gravide mor og bliver storesøster
Utroligt: 4-årig pige redder sin gravide mor og bliver storesøster

- Der er tonsvis af søde mennesker derude, det synes jeg, at folk skal mindes om. Jeg er ikke noget specielt, konkluderer Ken Saunders.

LÆS OGSÅ: Spøgelsesdrengen der vågnede efter otte år: Hørte moderens hjerteskærende besked

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx