Af - 14/10-15 14:28

TV: Her kører ung kvinde galt, mens hun streamer spritkørsel liveTV: Her kører ung kvinde galt, mens hun streamer spritkørsel live

En ung kvinde fra USA er blevet sigtet for at køre bil i påvirket tilstand, hvilket hun lod alle følge med i på live video.

I den sammenklippede video herover kan du se, hvordan 23-årige Whitney Beall sætter sig bag rattet i spritstiv tilstand og kører hjem fra en bytur. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

En 23-årig kvinde er blevet sigtet for spritkørsel, efter hun tog flere gevaldigt dumme beslutninger efter hinanden i en kæmpe brandert.

Beruset bilist kører op i lastbil og flygter ud på en mark
Beruset bilist kører op i lastbil og flygter ud på en mark

I fredags besluttede Whitney Beall fra Florida sig for at sætte sig bag rattet i sin bil, da hun skulle hjem fra en våd aften i byen - i alt for påvirket tilstand. Og for at det ikke skulle være nok, så valgte hun at streame sin tur hjem på video via Periscope - en live video-streaming app ejet af Twitter.

I videoen, som siden er blevet uploadet til Youtube, snøvler den unge kvinde sig over sine ord, som hun fortæller til seerne, hvor påvirket hun er.

- Jeg er virkelig fuld, siger hun flere gange, mens adskillige seere skriver til hende i appen, at hun skal holde ind til siden.

Her indrømmer flest: Ja, jeg kører spritkørsel
Her indrømmer flest: Ja, jeg kører spritkørsel

- Jeg er for fuld til at kunne læse jeres beskeder, lyder svaret.

Whitney Beall har tydeligvis svært ved at formulere sig, og under hele den 40 minutter lange videotransmission virker hun desorienteret. På et tidspunkt brager hun endda ind i et skilt i vejkanten, som du kan se i klippet i toppen af artiklen.

- Jeg håber, jeg ikke bliver taget for spirituskørsel, siger hun.

Men det gør hun. Flere seere ringer til politiet undervejs, og ifølge lokalmediet Tbo.com finder betjente i en patruljevogn frem til hende ved selv at se med på Periscope.

Kvindelig bilist taget med enorm promille: Jeg er ædru
Kvindelig bilist taget med enorm promille: Jeg er ædru

Whitney Beall blev anholdt, og hun er nu sigtet for spirituskørsel.

Du kan se hele den 40 minutter lange video herunder:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
Opsigtsvækkende ny teori om...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx