Af - 25/10-16 06:41

Teenager blev sparket i hovedet: Vågnede fra koma og talte KUN spanskTeenager blev sparket i hovedet: Vågnede fra koma og talte KUN spansk

Da den amerikanske teenager Rueben Nsemoh vågnede op på hospitalet efter en hjernerystelse, kunne han ikke længere tale engelsk.

Bildstrecke im Grossformat »

Tredje gang var ikke lykkens gang for den amerikanske teenager Rueben Nsemoh, der lavede hattrick på fodboldbanen. Der var dog ikke tale om tre redninger, men om tre hjernerystelser, hvoraf den sidste blev fatal.

Det skriver Daily Mail.

Under en fodboldkamp for eliteholdet i byen Gwinnett County, der ligger i den amerikanske stat Georgia, blev den unge målmand ved et uheld sparket i hovedet af en holdkammerat. Nsemohs vejrtrækning stoppede flere gange, han kastede op og besvimede til sidst.

Ti-årig dreng overhældt med benzin og sat i flammer
Ti-årig dreng overhældt med benzin og sat i flammer

En ambulance kom og fragtede ham til hospitalet, hvor han blev lagt i koma. Da han vågnede op efter flere dage, var han omtumlet, og hans familie kunne ikke forstå, hvad han sagde.

Det var dog ikke grundet teenagerens snøvleri, at han var uforståelig: Det var fordi, han talte spansk.

Til familiens store overraskelse, kunne han ikke huske et ord engelsk, men talte pludseligt et flot spansk - et sprog han ikke før havde mestret flydende.

Jennifer troede hun havde tømmermænd - et døgn efter var hun død
Jennifer troede hun havde tømmermænd - et døgn efter var hun død

Teenagepige i koma: Fundet livløs på skoletur
Teenagepige i koma: Fundet livløs på skoletur

Nogle uger er gået, og hans engelske er dog ved at vende tilbage, mens det spanske er ved at svinde. Rueben Nsemohs tilstand er dog stadig kritisk, forstået på den måde, at han ikke længere kan gå i skole - eller værre - spille den sport, han har drømt om at dyrke som professionel hele livet. Han lider nemlig af daglige anfald.

Hans familie har nu startet en indsamling for at få deres liv på rette spor igen. Rueben Nsemohs hospitalsregninger løb op i svimlende 200.000 dollar, svarende til næsten 1,4 millioner danske kroner.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx