Af - 09/10-16 13:55

LISTE: Her er det første, kvinder lægger mærke til hos mændLISTE: Her er det første, kvinder lægger mærke til hos mænd

Hvis du tror, at damerne holder øje med, hvad du har mellem benene, kan du godt tro om igen.

Bildstrecke im Grossformat »
Et studie foretaget af antropologen Barnaby Dixson fra University of Queensland viste, at mænd foretrækker kvinder, hvis forhold mellem talje og hofter er 7 til 10. Med andre ord er kvinder, hvis taljeomkreds er 70 procent af hofternes omkreds, de mest attraktive ifølge mændene. Kvinder med lyse stemmer bliver opfattet som mere attraktive end kvinder med mørkere stemmer. Det viser et studie University College London, som påpeger, at lyse stemmer udtrykker ungdom. Kvinder med lyse stemmer opfattes derfor instinktivt som om, at de er bedre i stand til at føde børn. Kvinder med langt og sundt hår udtrykker ungdom og sundhed, som symboliserer, at kvinden er klar til at få børn, hvilket mænd underbevidst synes er dødlækkert. Derfor finder de fleste mænd kvinder med langt og sundt hår mere attraktive end eksempelvis kvinder med kort hår. Kvinder, der smiler ofte, bliver af mænd opfattet som mere attraktive, end kvinder der ikke smiler så ofte. Det viser et studie fra University of British Columbia, som fremhæver, at jo hvidere tænderne er, jo mere lækker finder manden den smilende kvinde. Mænd finder kvinder med makeup attraktive, men der er også en grænse. Har kvinden for meget makeup på, kan de ifølge studier ved Bangor University gøre kvinden mindre attraktiv. I studierne blev en gruppe mænd præsentereret for billeder af en lang række kvinder med flere grader af makeup. Konklusionen var, at når kvinderne havde lidt makeup på, fandt mændene dem mest attraktive. Farven rød kan gøre mænd helt vilde i varmen. Trækker en kvinde i en rød kjole, bliver hun af mænd underbevidst opfattet som mere attraktiv. Farven signalerer seksualitet og paringslyst, hvilket påvirker mændenes vurdering af kvindens evne til at føde børn. Damn!

I galleriet øverst kan du se, hvad mænd finder attaktivt ved kvinder.

Du kan godt trække sokkerne op af underbukserne: Kvinder er som udgangspunkt lideglade med, hvad du gemmer nede mellem benene.

I hver fald hvis man spørger de 204 kvinder, som Mens Health har talt med. De blev spurgt:

"Du ser en påklædt mand på gaden. Hvad er det første, du lægger mærke til?"

Er du ked af din penis' udseende? Forskere har fundet løsningen
Er du ked af din penis' udseende? Forskere har fundet løsningen

Svensk undersøgelse: Sådan får du bedre sex
Svensk undersøgelse: Sådan får du bedre sex

Svarene var ganske overraskende. Det var hverken kønsdele eller overarme, der var i fokus. Derimod lød kvindernes top fem:

Øjnene, smilet, højden, hænderne og stilen.

Når det kommer til afklædte mænd på stranden, har kvinderne dog en helt anden prioritering.

Da det britiske firma Think Eye Tracking præsenterede en række mænd og kvinder for en mand i badebukser, fandt de ud af, at mens mændene næsten udelukkende kiggede på mandens vedhæng, gav kvinderne det ikke et blik.

De var mere interesserede i hans mave, ansigt, skuldre og overarme.

20-årig fødselar afvist på populær natklub: Du er for stor
20-årig fødselar afvist på populær natklub: Du er for stor

Her er årets frækkeste julegavehit til kvinder
Her er årets frækkeste julegavehit til kvinder

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx