Af - 30/06-15 18:36

Stor penis? Her er dating-sitet for digStor penis? Her er dating-sitet for dig

Der er et minimumskrav til udstyret...

Bildstrecke im Grossformat »

Ovenfor kan du se forskningsresultater over den gennemsnitlige størrelse på mandens lem. En gennemsnitsmand har ikke det, der skal til, for at blive medlem af det nye datingsite.

Et dating-site får mænd til at angive størrelsen på deres penis.

Agurk, medister eller cocktailpølse.

Det kan være en kilde til ret så meget mystik, hvad manden gemmer i bukserne. Det er måske ikke størrelsen, men gørelsen. Ligesom det for den veludstyrede mand kan give anledning til en del problemer at have en ordentlig krabat i bukserne.

Heldigvis er der gode nyheder til de, der enten har, eller leder efter, en stor penis. Det internationale dating-site 7OrBetter er klar til at klare ærterne. Det skriver engelske Metro.

- Jeg fik ideen efter at have talt med kvindelige kolleger, der klagede over at spilde tid på fyre, der senere viste sig at have en lille penis, siger Steven Pasternack, der er idémanden bag det nye datingsite.

FRÆKT: Channing Tatum afslører kælenavnet på sin penis
FRÆKT: Channing Tatum afslører kælenavnet på sin penis

- De sagde alle, at de ønskede sig en hjemmeside, der også viste penisstørrelse på linje med hårfarve og højde, siger stifteren.

7OrBetter henviser til et minimumsmål i tommer. Det svarer til 17,5 cm, og sitet har i dag godt 40.000 medlemmer. Det har eksisteret i otte år, så det må siges at være en svulmende succes hos både hetero- såvel som homoseksuelle.

Dansk valg-penis stor-hitter i udlandet
Dansk valg-penis stor-hitter i udlandet

Stifteren mener, at hans service tilfredsstiller et behov for, at man på datingmarkedet ved alt om sin partner på forhånd.

- Sex er en meget vigtig del af et forhold, og det gælder lige så meget for kvinden, som det gør for manden, siger han.

Sådan finder du mandens erogene zoner
Sådan finder du mandens erogene zoner

- Hvorfor er det mindre politisk korrekt for folk at ville vide noget om en penisstørrelse, end det er at ville vide noget om højde, vægt eller kropstype?

Hvis man vil melde sig ind i den store penisklub, så skal man nok være villig til at rejse lidt efter sine dates. Sitet opererer nemlig indtil videre kun i Storbritannien, USA, Canada, Tyskland, Schweiz og i Holland.

LÆS OGSÅ: Ny forskning: Sådan gør kaffe din erektion bedre

LÆS OGSÅ: KLUMME: Er den stor nok?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx