Af Simon Boas - 04/08-17 15:52

Betjente ville kontrollere om familie var ok: Fandt ud af, at de kom to år for sentBetjente ville kontrollere om familie var ok: Fandt ud af, at de kom to år for sent

Politiet i den amerikanske by Fredericksburg, Virginia, gjorde lørdag en uhyggelig opdagelse, da de blev kaldt ud til et hus i byen.

storybild

Modelfoto

Det var en bekymret nabo, der lørdag kontaktede myndighederne for at få dem til at kontrollere huset og den familie, der angiveligt boede på stedet. Da politiet ankom få minutter senere, kunne de hurtigt konstatere, at tingene ikke helt var, som de skulle være.

Det skriver Washington Post.

De blev mødt af den 43-årige mand Kariem Moore og bemærkede hurtigt, at han virkede nervøs.

»Han forsøgte at aflede deres opmærksomhed, men vi mindede ham om, at vi var der for at tjekke, om hans familie havde det godt,« siger C.A. Carey, der er talsmand for det lokale politi, ifølge Washington Post.

Kariem Moore indvilligede i at lade politiet komme ind i huset, men så langt nåede de slet ikke. I de øjeblik den 43-årige mand vendte ryggen til, brød en kvinde og to børn på 11 og otte år pludselig ud af en dør på siden af huset.

Kvinden og børnene råbte og skreg, da de kom ud fra huset, og politiet kunne hurtigt konstatere, at der angiveligt var tale om en kidnapning. Kvinden påstod nemlig, at hun og de to børn var blevet holdt til fange af manden i to år.

De amerikanske myndigheder har ifølge Washington Post ikke frigivet yderligere oplysninger om kvindens påståede fangeskab, men ifølge politiet bar Kariem Moore ikke våben, da han blev anholdt. Politiet vil imidlertid ikke oplyse, hvorvidt man har fundet våben i huset, da efterforskningen stadig er i gang.

De fortæller dog, at de er af den opfattelse, at Kariem Moore og kvinden var i et forhold med hinanden, og at han er børnenes biologiske far.

Den 43-årige mand står nu anklaget for blandt andet bortførelse og overfald. Der forventes at falde dom i sagen til september.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Praktikant med kritisk vidneudsagn...
bt.dk
Her er Medinas første ord efter...
bt.dk
Landsholdsspiller vil ikke stoppe med...
bt.dk
Trumps angreb på Kina ryster...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx