Af - 22/09-15 18:53; Opdateret: 22/09-15 21:21

TV: Splitternøgen vejrpige går verden rundt - derfor gjorde hun detTV: Splitternøgen vejrpige går verden rundt - derfor gjorde hun det

En finsk vejrpige har taget nettet med storm. Det regner med likes og deles med orkanstyrke

Bildstrecke im Grossformat »

Den finske model Laine Bruce blev inviteret i studiet.

Det var hverken de lokale nedbør- eller temperaturforudsigelser, som forleden stjal opmærksomheden på en live stream fra en finsk radiokanal.

Til at tage sig af vejret havde kanalen Radio Suomipop nemlig inviteret modellen Laine Bruce. Og det gjorde hun - uden en trævl på kroppen.

- Jeg har været en del af showet før nøgen, og de spurgte mig, om jeg ville komme tilbage, og selvfølgelig sagde jeg ja. Jeg laver mange photoshoots, hvor jeg er nøgen og tv-shows, så for mig er det ikke noget problem at være nøgen, siger Laine Bruce i en mail til metroxpress.

Nøgen og forslået: Styrtet dansk VM-håb flasher sine skrammer
Nøgen og forslået: Styrtet dansk VM-håb flasher sine skrammer

Efter klippet med den nøgne vejrvært blev lagt på nettet, er det gået hurtigt. Faktisk så hurtigt, at radiokanalen har lagt den selvsamme video op nu blot med engelske undertekster, så resten af verden kan være med på, hvad der foregår.

- DEN NØGNE FINSKE VEJRPIGE GÅR VIRALT OG VI HAR UNDERTEKSTER, lyder overskriften på historien på den ellers til daglig udelukkende finske side.

Selvom det skaber en masse trafik, har Laine Bruce har også sin egen agenda med det lille stunt i radiostudiet.

- På en måde vil jeg bare gerne fortælle, at man ikke skal være bange for at vise sin krop, og at alle er smukke, fortæller modellen.

Og det virker.

- Jeg er faktisk ret chokeret over, hvor positive reaktionerne har været. Nogen bryder sig selvfølgelig ikke om det, men det er jeg ligeglad med, når 90 procent af kommentarerne er gode og kun 10 procent er dårlige, siger Laine Bruce, som fortæller, at både Norge, Sverige, Holland og nu Danmark har skrevet om hendes nøgen-besøg.

Fuld kæreste stak ild på huset: Fødselsdagsbarn måtte springe nøgen fra 1. sal
Fuld kæreste stak ild på huset: Fødselsdagsbarn måtte springe nøgen fra 1. sal

Men hun gør det også for sin egen skyld. Ifølge modellen kan det nemlig give et mindre karriere-boost at optræde på den måde på skærmen.

- Lige nu vil jeg gerne gøre min skole færdig og få et job bagefter. Men jeg drømmer om, at jeg kan få modeljob i andre lande og på et tidspunkt posere i Playboy, siger Laine Bruce.

Og måske er drømmen ikke så lang væk at lykkes. Ifølge 'vejr-værten' er hun blevet inviteret til forskellige Playboy castings og photoshoots i Los Angeles. Lige nu er det mangel på penge som holder hende fra at rejse mellem Finland og USA.

- Men mirakler kan ske, slutter den håbefulde model.

Rikke stalket: Underboen lå i min dobbeltseng
Rikke stalket: Underboen lå i min dobbeltseng

Hvis du vil se hele 'vejrudsigten', kan du følge linket her.

Eller se playeren herunder - husk, at Ad-blocker kan drille nogle brugere.

Vi skal advare mod fuld nøgenhed i klippet.