Af - 18/02-16 16:02

Sjælden delfin-baby dræbt af badegæster, der ville klappe denSjælden delfin-baby dræbt af badegæster, der ville klappe den

Indbyggerne i ferieparadis i sorg, efter turister dræber sjælden delfin. Nu er turisterne lagt for had på nettet.

Bildstrecke im Grossformat »

De lokale indbyggere er i sorg, myndighederne er chokerede og internettet raser, efter en gruppe turister fangede en baby-delfin af arten Laplata-delfin, og flokkedes om den for at klappe den.

Delfinen døde af dehydrering og blev efterladt på det varme sand, hvor forbipasserende turister blev ved med at fotografere den, indtil lokale indbyggere fjernede den.

Derfor raser udlandet mod løvedrab: Amerikanerne er mere pusse-nussede
Derfor raser udlandet mod løvedrab: Amerikanerne er mere pusse-nussede

Den kvalmende episode fandt sted i ferieparadiset Santa Teresita nær Argentinas hovedstad Buenos Aires, og de argentinske myndigheder finder det nu nødvendigt at minde turister om, at delfiner har det bedst i vandet.

- Denne hændelse tvinger os til at informere offentligheden om nødvendigheden af at returnere disse delfiner til havet så hurtigt som muligt, hvis man finder dem på bredden. Det er fundamentalt, at folk hjælper med at redde disse dyr, for hver eneste Laplata-delfin tæller nu, lyder det i en pressemeddelelse fra Argentinas naturfredningsorganisation.

Hun slog op: Han åd kæledyret som hævn
Hun slog op: Han åd kæledyret som hævn

Det skriver Daily Mail.

Laplata-delfinen betragtes som sjælden, og det anslås, at der er 20.000-30.000 eksemplarer tilbage på verdensplan. Det frygtes dog at arten er hastigt på vej mod at blive udrydningstruet på grund af øget fiskeri i de egne, hvor den lever.

Efter billederne af turisternes hensynsløse leg med baby-delfinen har spredt sig på internettet, er personerne på billederne blevet lagt for had.

Det er dog ikke oplyst, om de kan se frem til en straf for deres mangel på omtanke og hensyn.

LÆS OGSÅ: TV: Nuttet trend kan være livsfarligt for dit kæledyr

LÆS OGSÅ: Eksplosion i antallet af efterladte kæledyr

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Uhyggelige billeder: Cavendish flyver...
bt.dk
Sofie Linde: Sådan er Joakim som far
bt.dk
'I folkeskolen blev vores små sedler...
bt.dk
Dansk duo misser All England-finale...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx