Af - 09/08-15 11:32

Fransk par omkommer i ørken: Billeder på kamera redder deres sønFransk par omkommer i ørken: Billeder på kamera redder deres søn

En familietragedie har fundet sted i en amerikansk ørken, men billeder på et kamera forhindrede den totale ulykke.

Bildstrecke im Grossformat »

En vandretur i en amerikansk ørken er endt tragisk for en fransk familie.

Tirsdag tog David Steiner og Ornella Steiner fra Bourgogne sammen med deres ni-årige søn ud i ørkenen White Sands National Monument i delstaten New Mexico, men kun sønnen vendte tilbage i live.

Stedet er en populær turistattraktionen, hvor en rute på omkring 7,5 kilometer er markeret i ørkensandet med pæle. Men varmen ser ud til at have overrasket det franske par.

Amerikanske medier, eksempelvis CNN, fortæller, at moderen vendte om kort inde på ruten, da hun følte sig utilpas. Desværre gav hun efter for varmen og mangel på væske, inden hun nåede tilbage til familiens bil.

GALLERI: Sådan har vi mennesker ødelagt Jorden
GALLERI: Sådan har vi mennesker ødelagt Jorden

Den 42-årige mand fortsatte turen med sin søn, men også de kom i problemer.
Heldigvis blev den omkomne mor fundet af en parkpatrulje, der gennemså kvindens kamera. Et foto afslørede hendes to familiemedlemmer, og derfor blev en eftersøgning sat i gang.

David Steiner nåede dog ikke at overleve, før hjælpen ankom.

LISTE: 5 fantastiske hoteller under jordens overflade
LISTE: 5 fantastiske hoteller under jordens overflade

Politiet har kunnet kortlægge omstændighederne bag tragedien ved efterfølgende interviews med drengen. Efterforskerne mener, at drengen har overlevet, fordi forældrene vidste, at de var i fare og at de derfor gav ham mere af det sparsomme vand, de havde medbragt.

- Det kan være grunden til, han klarede sig så godt. Han var meget mindre og havde sandsynligvis dobbelt så meget vand, siger den lokale sherif Benny House ifølge Washington Post.

LÆS OGSÅ: Sex i naturen kostede Peter og hans kæreste 1,6 millioner

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx