Af - 18/09-13 13:20

Franskmand tævet til døde på politistationFranskmand tævet til døde på politistation

Medfanger gav en fransk statsborger så mange tæv på en egyptisk politistation, at franskmanden afgik ved døden i weekenden.

storybild

Egyptiske soldater patruljerer i Cairos gader for at sikre, at det natlige udgangsforbud bliver overholdt. Og det bliver det ifølge nyhedsbureauet AP af stort set alle, selv om enkelte caféer og butikker holder åbent uden for de tilladte tidspunkter. (Billede: Polfoto/Xinhua/Pan Chaoyue/ZUMA Press/ZEUS)

CAIRO. En fransk statsborger, der boede i Egypten, er død efter at have fået tæsk af indsatte i detentionen på en egyptisk politistation. Der sad franskmanden, fordi han havde opholdt sig ude under et udgangsforbud og ikke havde en gyldig opholdstilladelse.

Det oplyser franske og egyptiske myndigheder til nyhedsbureauet AFP. Der er til gengæld ikke enighed om, hvorvidt episoden fandt sted fredag eller søndag.

LÆS OGSÅ: Egypten frygter terrorbølge efter attentatforsøg

Myndighedernes forbud mod udgang om natten har været gældende i store dele af Egypten i en lille måned. Det blev sat i værk i kølvandet på, at mindst 600 mennesker døde, da politiet ryddede to protestlejre med tilhængere af den afsatte islamistiske præsident Mursi i Cairo.

Mohamed Mursi kom til magten ved et demokratisk valg efter at diktatoren Hosni Mubarak blev afsat under det såkaldte arabiske forår i 2011, men fik selv kun et år ved magten, inden militæret fjernede ham fra posten i starten af juli i år. Det skete i kølvandet på store demonstrationer imod Mursi og Det Muslimske Broderskab, som han repræsenterer.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ståle frygter Europa-nedsmeltning:...
bt.dk
Gymnasieelever hærgede i offentlig...
bt.dk
Inga flyttede fra Danmark for 40 år...
bt.dk
Brøndby-boss kommer med overraskende...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx