Af - 06/11-15 20:41

Nyt studie: Kvinder er aldrig kun heteroseksuelleNyt studie: Kvinder er aldrig kun heteroseksuelle

Langt de fleste heteroseksuelle kvinder tænder lige meget på mænd og kvinder, viser ny undersøgelse foretaget af forskere fra University of Essex.

Bildstrecke im Grossformat »

Nyt studie har overraskende nyt om kvinders seksualitet.

Selv om størstedelen af alle kvinder identificerer sig som heteroseksuelle, viser vores undersøgelser klart, at når det kommer til, hvad der tænder dem, er de enten biseksuelle eller homoseksuelle - men aldrig heteroseksuelle.

Sådan siger Dr. Gerulf Rieger fra Institut for Psykologi på Essex University, der stod i spidsen for en undersøgelse, hvor 345 kvinder blev præsenteret for film af nøgne mænd og nøgne kvinder.

Resultatet af dette viste, at 82% af alle kvinderne - uanset seksualitet - tændte lige meget på begge køn. Dette blev blandt andet målt på faktorer såsom hvor meget deres pupiller udvidede sig ved synet af de nøgne kroppe.

LÆS OGSÅ: TV: Simpelt morgen-ritual gør kvinder mere selvsikre, flirtende og sexlystne

LÆS OGSÅ: Har du en mandlig eller kvindelig hjerne? Din løn afhænger af det

Kigger man specifikt på de af kvinderne, der betragter sig selv som heteroseksuelle, viste studiet, at hele 74% "i høj grad" tænder på både mænd og kvinder.

Ydermere viste undersøgelsen, at lesbiske kvinder, ligesom heteroseksuelle mænd, tændte mere på andre kvinder end på mænd, og at homoseksuelle kvinder, der klædte sig maskulint, ikke af den grund opførte sig mere maskulint end andre homosekuelle kvinder.

LÆS OGSÅ: Drop alkohol i 30 dage: Så meget vil din krop takke dig

LÆS OGSÅ: De 5 hyppigste grunde til stress på arbejdet

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx