Af Simone Augusta Lundt - 18/07-17 18:27

14-årig pige døde i badekarret: Nu går et billede verden rundt14-årig pige døde i badekarret: Nu går et billede verden rundt

En pige på 14 år fra Texas i USA døde i sit badekar, da hun opladte sin mobil og fik flere volt igennem kroppen. Nu har politiet offentligjort et billede for at advare andre.

storybild

Madison Coe's sidste sms inden hun døde. (Billede: Lovington Police Department)

Den 9. juli ville Madison Coe lige oplade sin mobil, mens hun tog et bad. Men det var meget farligere, end hun troede.

Men hun lå i badekaret, tog hun ud efter forlængerledningen, som hendes mobil var tilsluttet. Men fordi forlængerledningen var slidt, så rørte hun ved en del, som var ødelagt, mens hun lå i det fyldte badekar. Da hun gjorde det, fik hun et alvorligt elektriskstød, der dræbte hende, skriver Kmov.com

Selvom hun havde lagt et håndklæde under forlængerledningen, beskyttede det hende ikke mod stød. Politiet fandt den unge pige med brandmærker på hænderne og forsøgte at genoplive hende, men hun var ikke til at redde.

Efterfølgende fandt de et billede på Madison Coe's mobil, hvor hun skriver til en ven, at hun oplader sin mobil med en forlængerledning, mens hun er i bad.

Madison Coe's egen familie har nu også delt billedet og håber, at det vil skabe mere opmærksomhed omkring, hvor farligt det er at have sin mobil med i badet. Derudover har moderen Angela O'Guinn Downs delt billeder og tekst omkring ulykken.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Midtjylland opgav guldet og har sat...
bt.dk
Kent Nielsen anede ikke, at han ville...
bt.dk
Efter gigantisk straffe-drama:...
bt.dk
'Har du også prøvet at begå klassisk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx