Af - 13/07-16 21:59; Opdateret: 13/07-16 22:19

Mystisk katte-dræber udvider område og offerkreds - politiet på bar bundMystisk katte-dræber udvider område og offerkreds - politiet på bar bund

I den engelske by Croydon syd for London har en person gennem det seneste år dræbt flere end 100 katte. Nu er man bange for, at morderen har udvidet område og offerkreds.

storybild

Flere end 100 katte er inden for det seneste år blevet dræbt af en ukendt person. (Billede: Scanpix)

Syd for den engelske hovedstad, London, ligger byen Croydon.

Her har politi, dyrerettighedsorganisationer og katteejere gennem det seneste år levet med en konstant frygt for, at en ukendt katte-dræber skulle slå til igen.

20 ting som katteejere må lære på den hårde måde
20 ting som katteejere må lære på den hårde måde

Indtil videre er flere end 100 katte blevet dræbt i og området gennem de seneste 12 måneder. Mange af dem på yderst bestialsk vis, hvor de har fået skåret hovedet af.

Senest blev en hunkat i mandags fundet dræbt i den nærliggende by Whyteleafe i Surrey, og derfor frygter myndighederne nu, at den mystiske katte-dræber har udvidet sit territorium, hvorfor han eller hun er blevet døbt ‘M25 cat killer’ i stedet for 'Croydon cat killer'.

Indtil videre har politiet brugt omkring 40.000 pund - cirka 3,5 millioner kroner - i forsøget på at opklare de mange kattedrab.

Det skriver Mirror.

Boudicca Rising, bestyrelsesformand i dyrerettighedsorganisationen SNARL, fortæller til avisen, at 70 katte er blevet dræbt siden februar, og at retsmedicinske undersøgelser viser, at midst 28 drab med sikkerhed er udført af den samme person.

Fandt katten i en blodpøl - nu får ekskæresten 20 dages fængsel
Fandt katten i en blodpøl - nu får ekskæresten 20 dages fængsel

TV: Pitbull går på listepoter for ikke at vække katten
TV: Pitbull går på listepoter for ikke at vække katten

Hun fortæller, at langt de fleste katte er blevet dræbt omkring greater London - London og omegn - og at man som katteejer i denne del af landet på ingen måde skal føle sig sikker:

- Hvis du bor i Greater London, bor du p.t. i et højrisiko område for disse drab, siger hun.

Myndighederne frygter ligeledes, at morderen har udvidet sin offerkreds, så den ikke 'kun' omhandler katte. Ugler og andre fugle er fundet med afhuggede hoveder, og også ræve frygtes at være i morderens søgelys.

Kunstner skaber smuk hyldest til sin afdøde kat
Kunstner skaber smuk hyldest til sin afdøde kat

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx