Af - 28/10-15 08:45

TV: Betjent bliver undersøgt efter at have sendt gymnasiepige i jordenTV: Betjent bliver undersøgt efter at have sendt gymnasiepige i jorden

Politiet i South Carolina har nu startet en efterforskning efter at videoen af den voldsomme episode er gået viralt.

Klippet er optaget med en mobiltelefon. Det er årsagen til den den dårlige lyd- og billedekvalitet i slutningen af videoen. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

En betjents voldsomme håndtering af en tilsyneladende fredelig, kvindelig elev i Spring Valley High School i den amerikanske sydstat, South Carolina, blev optaget på en mobiltelefon og lagt på nettet.

Se den voldsomme video i toppen af artiklen.

Nu er betjenten sendt på tvangsorlov, mens en undersøgelse skal afgøre det præcise hændelsesforløb og om hans brug af magt passede til situationen.

Det skriver The Telegraph.

I videoen ser det ud til, at betjenten lægger sin arm rundt om den unge kvindes hals, da han tager fat i hende. Efterfølgende vælter han hende omkuld og trækker hende på tværs af klasselokalet.

VOLDSOMME BILLEDER: Forældre frigiver skræmmende video - her kører deres børn i døden
VOLDSOMME BILLEDER: Forældre frigiver skræmmende video - her kører deres børn i døden

- Jeg sender dig i fængsel næste gang, hører man på et tidspunkt politibetjenten sige til eleven, der krymper sig på gulvet.

Ledelsen på den amerikanske skole er i samarbejde med efterforskere fra sherifkontoret i Richland County påbegyndt en undersøgelse af, hvorfor betjenten gjorde som han gjorde. imens den står på, er betjenten blevet sendt på tvangsorlov.

Betjenten er tilknyttet skolen som en såkaldt 'resource officer,' hvis opgave på skolen er at skabe et sikkert miljø for både elever og lærere.

Teenager advarer med billede: Det her gør en pille ved kroppen
Teenager advarer med billede: Det her gør en pille ved kroppen

Skolebetjenten blev angiveligt kaldet til klasselokalet for at tage hånd om pigen, der skulle være' forstyrrende for undervisningen.'

LÆS OGSÅ: Alle raser over brutal baby-video: Facebook nægter at fjerne den

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt skuespillerinde er gravid: 'Det...
bt.dk
Opsigtsvækkende ny teori om...
bt.dk
Gorm og hans tre danske børn i dyb...
bt.dk
Superliga-direktør inden gyserkampe:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx