Af Webstud/AS - 15/06-17 11:15

TV: United Airlines i ny shitstorm - 71-årig slået bevidstløs af medarbejderTV: United Airlines i ny shitstorm - 71-årig slået bevidstløs af medarbejder

Endnu en sag om vold mod kunder rammer nu United Airlines.

storybild

For to måneder siden havnede United Airlines i en mediestorm, da en 69-årig mand blev slæbt af et fly. Nu er endnu en storm under opsejling, efter en video, der viser en ældre herre blive skubbet omkuld og slået bevidstløs, er blevet offentliggjort.

Det skriver The New York Times.

United Airlines indgår forlig med udsmidt passager
United Airlines indgår forlig med udsmidt passager


I videoen, der stammer fra juli 2015, men først er offentliggjort nu, ses en servicemedarbejder fra det amerikanske luftfartsselskab United Airlines tale med en 71-årig mand.

Efter den ældre herre har stillet et spørgsmål vedrørende sit boarding pass, vender medarbejderen sig mod den ældre mand og skubber ham bagover, hvilket resulterer i, at manden bliver slået bevidstløs, da hans hoved rammer gulvet.

Betjent: Vi brugte den fornødne magt mod flypassager
Betjent: Vi brugte den fornødne magt mod flypassager

Herefter ligger manden helt stille - omgivet af adskillige United-medarbejdere, som ikke tilbyder assistance - i næsten et minut, før en sygeplejerske på vej til sit fly kommer manden til undsætning, altimens Alejandro sniger sig ud af billedet.

Udsmidt flypassager brækkede næsen og fik hjernerystelse
Udsmidt flypassager brækkede næsen og fik hjernerystelse


Offeret hedder Ronald Tigner og ikke nok med, at han på daværende tidspunkt var 71 år gammel, var han tilmed en loyal kunde hos selskabet.

Nu sagsøger han United Airlines og den medarbejder, som skubbede ham, Alejandro Anastasia, som ikke længere arbejder for virksomheden, for uagtsomhed, i en sag hvor han kræver 6,5 millioner kroner.

Udsmidt flypassager lægger sag an mod United Airlines
Udsmidt flypassager lægger sag an mod United Airlines

Det er dog ikke den eneste sag, der rammer United Airlines i disse dage. På Twitter deles en video af et af selskabets fly, hvor brændstof sprøjter ud af flyets vinge. Flere brugere skriver, at de aldrig har set lignende, og ikke vil flyve med selskabet længere.


LÆS OGSÅ: Flyselskab i mediestorm efter voldsom passagerudsmidning

LÆS OGSÅ: TV: Flyselskab overbooker rejse og tvinger ældre mand af - han bliver banket til blods imens

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx