Af - 24/09-13 15:25; Opdateret: 24/09-13 16:37

4-årig til Kenya-terrorist: 'Du er en slem mand'4-årig til Kenya-terrorist: 'Du er en slem mand'

En 4-årig dreng fik lov at forlade det terrorramte shoppingcenter i Kenya, efter han konfronterede en af terroristerne.

storybild

En 4-årig britisk dreng konfronterede en af de terrorister, der har belejret et shoppingcenter i Kenya. (Billede: Polfoto/Zeus)

Mindst 62 mennesker er blevet dræbt og over 100 er såret i Westgate-shoppingcentret i Kenyas hovedstad, Nairobi, siden terrorister begyndte at skyde i lørdags.

LÆS MERE: Blodbad i Nairobi: Skuddene runger på fjerdedagen

Men én lille solstrålehistorie fra de forfærdelige scener er britiske Elliott Prior på fire år. Han slap helskindet derfra - angiveligt fordi han ramte en terrorist lige i samvittigheden.

- Du er en slem mand, lad os gå!, havde den lille dreng, ifølge hans onkel, sagt til en af de bevæbnede mænd, efter drengen havde set sin mor blive skudt i hoften, skriver The Sun.

Og utroligt nok fik terroristen tilsyneladende medlidenhed med drengen. Det forlyder i hvert fald, at Elliott og hans søster fik en Mars-chokoladebar hver, og sammen med deres mor fik de lov til at forlade centret.

Moderen nåede at få fat i to andre børn, som hun tog med sig ud. Men her stopper historien ikke. Efterfølgende bad terroristen nemlig også familien om tilgivelse.

- Vær sød at tilgive mig. Vi er ikke monstre, havde han råbt efter moderen, mens de var på vej ud af centeret, skriver The Sun.

Se det rørende billede af Elliot og hans søster på The Independent.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kongehuset uddyber problemer før...
bt.dk
Godt nyt for tusindvis af danskere:...
bt.dk
Pippa Middleton stjal billedet til...
bt.dk
Voldsom brand hærger strandkro: 'Der...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx