Af Maria Christine Madsen - 01/12-17 08:38

Hendes far døde, da hun var 16 år: Nu deler hun den gribende overraskelse, han nåede at arrangere Hendes far døde, da hun var 16 år: Nu deler hun den gribende overraskelse, han nåede at arrangere

I fem år har hun fået en særlig overraskelse

storybild

21-årige Bailey Sellers har de seneste fem år fået en helt særlig gave på sin fødselsdag - nemlig kort og blomster fra sin afdøde far. (Billede: Bailey Sellers)

Kørt før amerikanske Bailey Sellers fyldte 17 år, mistede hun sin far. Alligevel har hun hvert år siden modtaget et kort fra ham på sin fødselsdag.

Bailey Sellers far - Mike Sellers - døde af kræft i bugspytkirtlen i 2013, blot nogle måneder før datteren, der var droppet ud af gymnasiet for at hjælpe med at passe ham, havde fødselsdag.

Det skriver det lokale medie WATE.

Før sygdommen endte med at kræve hans liv, sikrede han sig dog, at datteren kunne modtage en gave fra ham - også efter hans liv var slut.

Han arrangerede derfor med en blomsterbutik, at de hvert år fem år frem i tiden på datterens fødselsdag skulle aflevere blomster og et kort til hende. I sidste uge modtog Bailey Sellers de sidste blomster og det sidste kort på hendes 21-års fødselsdag.

I modsætning til de fire foregående år, hvor faderens hilsen i kortet havde været et enkelt: 'Tillykke med fødselsdagen, hilsen far', var det femte og sidste kort noget ganske særligt.

Derfor valgte Bailey Sellers at tage et billede af kortet og dele det på sin Twitterprofil.

'Min far gik bort på grund af kræft, da jeg var 16, men før han døde, betalte han forud for blomster, så jeg kunne modtage dem hvert år på min fødselsdag. Dette er blomsterne på min 21-års fødselsdag og de sidste af dem. Jeg savner dig så meget, far', skrev hun på Twitter den 24. november.

I kortet, som hun modtog fra faderen, havde han skrevet:

'Dette er mit sidste kærlighedsbrev til dig, indtil vi mødes igen. Jeg ønsker ikke, at du skal fælde flere tårer for mig, min pige, for jeg er et bedre sted. Du er og vil altid være den mest værdifulde juvel, jeg har fået. Dette er din 21-års fødselsdag, og jeg ønsker, at du altid vil respekterer din mor og være tro mod dig selv. Vær glad og lev livet til fulde. Jeg vil stadig være med dig ved hver milepæl, bare se dig omkring, og jeg vil være der. Jeg elsker dig, Boo Boo, tillykke med fødselsdagen. Far.'

Siden Bailey Sellers delte faderens rørende fødselsdagshilsen i sidste uge, har mere end 1,5 millioner liket opslaget, mens 370.000 har delt det.

Til WATE fortæller hun, at hun i særlig grad følte det som om, faderen endnu var med hende, da hun åbnede kortet.

»Det var en kold følelse, men også en lykkelig følelse på samme tid,« siger Bailey Sellers, der bor i Knoxville i delstaten Tennessee.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

En af verdens bedste fodboldspillere...
bt.dk
Politiet: Død person fundet i bil med...
bt.dk
Hovedvej flyder med gylle: 'Der...
bt.dk
Flere biler i voldsomt trafikuheld:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx