Af Jesper Larsen - 17/07-17 09:13

Danske turister fløjet på hospitalet efter ko-angrebDanske turister fløjet på hospitalet efter ko-angreb

Søndag måtte to danske turister flyves med helikopter til hospitalet, efter de blev angrebet af en flok vrede køer, mens de var på vandretur i de østrigske alper.

storybild

Arkivfoto: Denne ko har intet med angrebet at gøre.

Angrebet skete fordi en 51-årig italiensk turist havde sin hund med på vandretur, og da han kom til en besætning på omkring 50 køer, besluttede han sig for at løfte hunden op og gå direkte ind i gruppen af køer, mens han ifølge vidner råbte og opførte sig aggressivt, skriver orf.at.

Køerne kvitterede ved at vælte den italienske turist omkuld, og da en landmand kom ham til undsætning, blev køerne spredt og løb direkte ind i en 68-årig dansk mand og hans 59-årige hustru.

Angrebet skete i Garnitzenalm nær Sonnenalpe, og en lægehelikopter blrev rekvireret til de tre tilskadekomne, der blev fløjet til nærliggende hospitaler.

Det danske par måtte overnatte til observation, mens den italienske turist kan forvente nogle dages indlæggelse.

I maj måned i år mistede en 64-årig mand fra Frederiksberg livet, da han blev trampet ihjel af en ko i Sønderjylland. Den 64-årige var ude at gå med sin hund, hvilket formodes at være årsagen til, koen gik til angreb og trampede den 64-årige ihjel.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er den overraskende sandhed om...
bt.dk
Mette åbnede sin nye Rasmus...
bt.dk
25-årig dansk stjerne er blevet gift
bt.dk
Jørgen Olsen er med i beskidt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx