Af - 10/01-16 10:27

Så hurtigt kan du finde kærligheden på nettetSå hurtigt kan du finde kærligheden på nettet

En undersøgelse giver svar på, hvor lang tid du skal forvente at bruge på online-dating

Bildstrecke im Grossformat »
Du skal ikke tro, at kærlighed ikke kan findes på nettet. Det er en normal generalisering, man ofte hører - for det kan sagtens fungere gennem internettet. Men du skal huske at være opmærksom på, at internettet er fuld af såkaldte 'trolls', der bare vil være irriterende og diskutere. Ignorer dem for guds skyld! Før du tilmelder dig datingtjenester, så prøv at overvej, hvad det er, du leder efter, og hvad du ønsker i en potentiel partner. Der er ingen grund til at bruge tid på én, der helt tydeligt bare vil have et engangsknald, hvis du selv leder efter noget mere seriøst. Vær sikker på, at du specificerer, hvad det er, du søger i en partner. Om det er et hurtigt fix eller et længerevarende forhold. Så sparer du dig selv og en eventuel partner for tid og kræfter. Tag dig god tid og overvej alle potentielle kandidater på et datingsite. Prøv at undgå at kigge for meget på udseende, uddannelse, indkomst eller arbejde. Disse kan være meget subjektive og misvisende for personen. Kig i stedet efter hobbier, interesser, baggrunde og oplevelser. Du kan risikere at overse én, der ville være perfekt for dig, fordi hun ikke har den perfekte uddannelse for eksempel. Læg kræfter i det. Lav en god profil og optimér den, så den giver bedre søgeresultater. Og vær aktiv! Jo flere der ser dig, jo højere er chancen for at finde den eneste ene. Finder du en, du godt kan lide? Så læg ikke skjul på, at du gerne vil lære personen at kende. Du kan også med fordel give komplimenter, så du viser, du er interesseret og selvsikker... Så længe det ikke tager overhånd, og du virker creepy! ... Det kan være svært at finde den eneste ene, så du er nødt til at tro på det, dig selv og være tålmodig. Det er ikke sikkert, at du finder en, der er perfekt... Men måske finder du noget, der er tæt på?

I galleriet herover kan du læse syv råd til online-dating. Det kan du læse mere om her.


Det er højsæson for at jagte kærligheden. Ikke mindst online.

Men hvor lang tid skal man forvente at bruge på at browse gennem den ene profil efter den anden, før end kærligheden melder sig?

Det spørgsmål kan en ny undersøgelse svare på.

Ifølge engelske The Guardian er årsskiftet anledning til at jagte et kærlighedsforhold for mange mennesker. Det giver udslag hos datinghjemmesider som match.com og PlentyofFish, som forventer en anseelig stigning af nye profiler i årets begyndelse.

En anden dating-app, Hinge, har foretaget en undersøgelse blandt 1.000 personer, som viser, hvor mange kræfter de kærlighedshungrende brugere i gennemsnit brænder af, før end de finder en partner.

Dating: Forskere har fundet de største 'dealbreakere' for mænd og kvinder
Dating: Forskere har fundet de største 'dealbreakere' for mænd og kvinder

Undersøgelsen, der er offentliggjort gennem Mashable, viser, at brugerne typisk kommunikerede med 16 andre og tog på fire til fem dates, før de fandt en partner.

Undersøgelsen viser videre, at det kræver mindst 25 beskeder, før end der udveksles telefonnumre, og at det tager to måneders indsats på nettet, førend brugerne endte i et kærlighedsforhold.

Tør du kigge med? NightLeif-billederne, du troede var væk for altid
Tør du kigge med? NightLeif-billederne, du troede var væk for altid

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx