Af Webstud/JP - 11/03-18 13:51

Sådan gør du: Lav Google Maps om til et spil Mario Kart - LET'S-A GO!Sådan gør du: Lav Google Maps om til et spil Mario Kart - LET'S-A GO!

Mama Mia! Google Maps har netop lanceret en Mario Kart-opdatering, der lader dig udforske verdenen som verdens hyggeligste Gokart-kørende 90'er-ikon. LET'S-A GO!

storybild

Google Maps har lavet en nostalgisk opdatering, der lader dig udforske vejene som 90'er-ikonet Mario. (Billede: Google )

Lørdag den 10. marts (MAR10) er, ifølge Googles officielle blog, Marios dag, og de har derfor indgået et samarbejde med Nintendo, så du i denne uge kan få selskab af den overskægsbærende blikkenslager på dine køreture.

For at lave Google Maps om til dit yndlings 90'er-spil skal du først gennem et par trin. LET'S-A GO!

Sådan gør du:

Først skal du opdatere Google Maps-appen gennem Google Play eller App Store. Derefter skal du åben Google Maps, indtaste din destination og vælge bil som transportmiddel. Nu skal du klikke på det grå “?”, som du finder i højre hjørne af skærmen. Så er det bare at trykke på LET'S-A GO!:

Det velkendte udbrud “Wuhu! Let's a Go” lyder, og din kedelige navigationspil pludseligt lavet om til Mario, og han er klar til at følge dig på dine køreture fremover.

Google opfordrer til, at man kører sikkert og ikke forsøger at smide bananskræller eller skildpaddeskjold efter andre bilister, selv om det kan virke fristende.

Det er dog et stort MEN, og det er, at Mario-opdateringen kun varer en uge fra i dag lørdag den 10. marts til næste lørdag den 17. marts. Så det er med at rubbe neglene, hvis man vil have det maksimale ud af Marios selskab.

Derefter må man op på loftet og hive den gamle Nintendo 64 frem, hvis man ikke kan styre trangen til at køre i Gokart og kaste med bananskræller med verdens hyggeligste blikkenslager, Mario.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billedet: Helt særlig gestus går...
bt.dk
Facebookvideo skulle ramme...
bt.dk
Kasper skrev sin første klumme i BT:...
bt.dk
Video af landsholdet deler vandene:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx