Af - 09/03-17 22:16; Opdateret: 09/03-17 23:16

Øksemand amok i Tyskland: Hovedbanegård evakueretØksemand amok i Tyskland: Hovedbanegård evakueret

Hovedbanegården i Düsseldorf er blevet evakueret, efter en mand er gået amok med en økse.

storybild

Øksemand er her til aften gået amok på hovedbanegården i Düsseldorf. Fem personer meldes såret. Politiet har evakueret banegården og jagter mulig medgerningsmand. (Billede: Scanpix)

Er du i Düsseldorf, og har du foto eller video fra episoden? Så vil metroxpress gerne høre fra dig. Skriv til 1929@bt.dk eller send en besked her på Facebook.

Hovedbanegården i Düsseldorf er lukket helt ned og rejsende evakueret, efter at en øksemand her til aften har angrebet og såret mindst fire personer. Det skriver flere tyske medier, herunder Bild og RP-online.de.

Polititiet er ifølge det tyske medie talstærkt tilstede. Der er er endnu ikke kommet nogen udmedlinger om gerningsmandens idenditet eller motiv. Politiet har anholdt en person, mens en anden fortsat er på fri fod.

Øksemanden kom ifølge et øjenvidne springende ud af et tog og gik til angreb, skriver Bild.

- Vi stod ved sporet og ventede på toget. Toget ankom, og pludselig springe en eller anden ud med en økse og hugger løs på folk. Der var blod overalt. Jeg har oplevet meget, men det har jeg aldrig oplevet før.

Blandt de sårede er angiveligt en 13-årig pige. Et vidne - en ung kvinde - siger, at pigen angiveligt er blevet såret af øksen,. Pigen sad på gulvet på banegården med snitsår.

- Jeg har hjulpet hende med såret og ringet til hendes far, siger kvinden.

Ifølge Bild er ingen af de sårede i livsfare.Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mand død i brand
bt.dk
Superliga-klubber høster...
bt.dk
Kronprinsesse Mary har mistet en nær...
bt.dk
Efter storsatsning i sommeren 2016:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx