Af - 16/05-16 11:04

Mor til fem har brugt over 3 millioner på at ligne en levende BarbiedukkeMor til fem har brugt over 3 millioner på at ligne en levende Barbiedukke

Hun har brugt over 3 millioner kroner på at se ud som en Barbiedukke med kunstige kropsdele, afbleget hår og solariebrun hud. Ligner hun?

Nannette Hammond har brugt over 3 mio. på at ligne en Barbie. Har hun ramt rigtigt?

Amerikanske Nanette Hammond er mor til fem, men det er ikke til at ænse på hendes solariebrune Barbiekrop.
Den 42-årige mor har brugt over 3 millioner kroner på at få sin krop til at ligne Barbies smalle plastikfigur.

(I bunden af artiklen kan du se billederne af hende)

Nanette Hammond bor i Cincinnati med sine fem børn i alderen 5-16 og med sin mand Dave, der er ejer et transportfirma, skriver Daily Mirror.

Og selv om de andre mødre i nabolaget har stærke meninger om hendes look, er hun ligeglad med sladder og bagtaleri.

- Jeg har lært mine børn at hæve sig over den slags, siger hun og fortsætter: Min mand Dave og mine børn er bare så stolte af mig og hvad jeg har opnået ved operationerne. De synes jeg ser godt ud. Mit liv er bedre end Barbies nu.

Den blonde mor deler generøst sine pikante fotos på instagram, og det er såmænd hendes egne børn der tager billederne for hende. Fra naturens side er hun brunette, og hun fortæller selv, at hun har været besat af Barbiedukker fra en tidlig alder. Hun havde over 50 dukker, et hus og to biler.

- Jeg elskede at leje med de Barbier. Da jeg var lille var jeg genert og selvbevidst omkring mit udseende, og jeg ville gerne være præcis som dukkerne. Jeg forestillede mig at de altid var lykkelige, og jeg følte mig kedelig i sammenligning.

Større bryster var også et af Nannettes store ønsker fra en tidlig alder og hun har nu efter flere operationer en H-skål. Hun begyndte sin forvandling i starten af tyverne, og da hun var sidst i tyverne mødte hun sin mand Dave.
I dag er det ham der betaler alle hendes indgreb og opfyldninger. Han har også købt en lyserød barbiebil til sin hustru.

Selv om hun er 42 år nu, har hun ikke tænkt sig at drosle ned på diverse indgreb.

- Jeg vil ældres med ynde, og når tiden kommer vil jeg ikke tøve med at få et ansigtsløft. Jeg vil blive ved med at ligne en Barbie intil jeg er 70. Eller sandsynligvis længere, siger hun.

Hvad siger du? Ligner hun?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'Jeg er nervøs': Linses B&B åbner i...
bt.dk
Kvinde fik 60.000 kroner for at stige...
bt.dk
Forældre raser over børne-program på...
bt.dk
Kim Walls forældre fortæller BT om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx