Af - 18/11-15 10:59

Mor puttede sin baby i mikroovnen i fem minutter: - Det var et uheldMor puttede sin baby i mikroovnen i fem minutter: - Det var et uheld

En amerikansk mor påstår, at det var et uheld, da hendes datter blev brændt ihjel i en mikroovn.

storybild

Ka Yang (th.) er blevet kendt skyldig i mordet på sin egen datter, som døde af brændsår på store dele af kroppen. (Billede: Politifoto)

En 34-årig amerikansk mor er blevet kendt skyldig i overlagt mord på sin egen datter, der blot var en måned gammel.

Ifølge anklagerne puttede Ka Yang sin datter, Mirabelle Thao-Lo, i en tændt mikroovn og lod hende ligge der i to et halvt til fem minutter. Barnet døde som følge af alvorlige brændsår på store dele af kroppen.

Brutal dyremishandling: Lama gennemboret med jernspyd
Brutal dyremishandling: Lama gennemboret med jernspyd

Sagen, der stammer fra 2011, fandt sted i Sacramento, Californien, og her er dommen nu blevet fældet: 26 år til livstid bag tremmer.

Ka Yang, der er gift og har tre andre børn, havde nægtet sig skyldig i overlagt mord og forklaret, at hun havde et blackout og intet husker.

Politiet fandt barnet brændt fra top til tå, og hendes sut fandt man i mikroovnen. Her forklarede Ka Yang, at hun havde siddet ved sin computer med Mirabelle i favnen for lige pludselig at vågne op på gulvet med sin forbrændte datter ved siden af sig.

Medie: Nigeriansk restaurant taget i at servere menneskekød
Medie: Nigeriansk restaurant taget i at servere menneskekød

- Fru Yang lider af epilepsi. Hun havde et epileptisk anfald. Det var ikke overlagt, siger Ka Yangs forsvarer, Linda Parisi, til lokalmediet Sacramento Bee.

Ka Yang har en fortid med epileptiske anfald, men ambulancefolkene, der ankom til scenen, fandt ingen tegn på, at hun var desorienteret. Siden har hun så erkendt, at det var en løgn, og hun ændrede sin forklaring til, at hun har en splittet personlighed.

Den endelige dom falder til december.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Par krævede erstatning for...
bt.dk
Nu sælger hun sit gods: Dansk...
bt.dk
Dansk succesdesigner stod bag noget...
bt.dk
Rikke-Fillipa udlejede sin bil: Nu er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx