Af Jeppe Pedersen - 11/11-17 08:12

Mand dumpede ni hunde i det iskolde hav igen og igen - 'Hvem kan finde på sådan noget?'Mand dumpede ni hunde i det iskolde hav igen og igen - 'Hvem kan finde på sådan noget?'

storybild

Hunden blev smidt i det iskolde hav igen og igen i Hartlepool havn. (Billede: Hartlepool Mail / SWNS.com)

Den engelske by Hartepool er i chok, efter tre mænd er blevet set smide ni hunde i det iskolde hav fra byens havn.

En af mændene gik på grusomste vis ud i havet og samlede greyhound-hundene, der alle havde mundkurv på, op - for at smide dem i igen fra to meters højde.

Det er et vidne, der har taget billedet, og hun fortæller til Hartepool Mail, at hun sammen med sine børn var rystet over at se gerningsmændene torturere hundene.

»Der er i hvert fald to meter ned, og der var høje bølger, så jeg var meget bange for, at hundene blev banket ind i molen,« siger hun til Hartlepool Mail.

Den grusomme forsømmelse skete torsdag 2. november.

Hartlepool Mail har talt med hundeinternatet Greyhound Rescue North East, som var chokeret over hændelsen.

»Det har jeg aldrig hørt om før. Hvem kan finde på at smide hunde ned i iskoldt vand?,« siger John Stephenson, der leder internatet, til mediet.

Samtidig opfordrer den lokale dyrevelfærdsgruppe Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals, RSPCA, alle til at stå frem, hvis de har set eller ved noget om, hvem gerningsmændene er.

»Vi har modtaget flere billeder af gerningsmændene, og vi har undersøgt molen, desværre uden at finde spor,« oplyser RSPCA til Hartlepool Mail.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Her er danskerne stået op til flere...
bt.dk
Køkkenets store bakteriebombe: Næsten...
bt.dk
Brand i restaurant: Flere brandvogne...
bt.dk
Ronaldo lavede utroligt væddemål for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx