Af Bo Poulsen - 07/12-17 20:02

16-årig fik 32.000 kroner i gave - nu har han forvandlet dem til millioner16-årig fik 32.000 kroner i gave - nu har han forvandlet dem til millioner

Han har sit eget firma, hvor han lærer andre at blive rige.

storybild

Amerikanske Eddy Zillan har tjent flere millioner på at investere i digital valuta eller kryptovaluta, som det også bliver kaldt. Allerede i en meget ung alder startede han med at investere i den virtuelle valuta.

For kun to år siden valgte den dengang 16-årige Eddy Zillan med en samlet opsparing på omkring 76.000 kroner (hvoraf 32.000 kroner var fra en bar mitsvah-gave. red.) at investere i kryptovaluta. I dag vurderer han, at han er god for flere millioner og har sit eget rådgivningsfirma, hvor han lærer fra sig om det forholdsvist nye fænomen.

Det skriver blandt andet britiske Telegraph og Yahoo.

Eddy Zillans far, Gary, er meget stolt af sin nu 18-årige søn, der går i high school i delstaten Ohio.

»Jeg ved ikke om han er et vidunderbarn, men det er tæt på,« siger han til Yahoo Finance.

Selv fortæller den unge mand, at han startede med at investere i kryptovaluta på et tidspunkt, hvor der ikke var meget information om emnet.

»Alt hvad jeg havde brug for at lære om markedet, lærte jeg af mig selv. Og jeg kan kun give mig selv æren for min succes. Jeg havde ikke nogen mentor, og jeg har lært meget af mine egne fejl og masser af research,« siger Eddy Zillan og fortsætter:

»Jeg har tjent tæt på en million (amerikanske dollar, red.) på at investere, men markedet er meget flygtigt. Nogle dage kan jeg tjene 150.000 dollars. Andre dage kan jeg tabe 100.000 dollars. Så det er meget svært at give en eksakt værdi af min portefølje.«

Han råder folk, der kunne være interesseret i at investere i kryptovaluta, til at tage det med ro. Man skal hvert fald ikke starte med at investere hele sin opsparing, fordi markedet kan opføre sig meget uforudsigeligt. Derudover mener han, at det kan være smart at investere i anden kryptovaluta end Bitcoins - eksempelvis Ethereum.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Børnefødselsdag udviklede sig...
bt.dk
Politiet: Person er ramt i låret...
bt.dk
Politiet: Død person fundet i bil med...
bt.dk
FCK's nye superstjerne: Ville sgu...
bt.dk
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx