Af Lars Dinesen - 14/09-17 19:27

Mario snød dusinvis af kvinder til sex: Nu skal han ti år i fængselMario snød dusinvis af kvinder til sex: Nu skal han ti år i fængsel

En amerikansk mand kan se frem til at skulle tilbringe ti år bag tremmer for at have snydt sig til sex med en lang række kvinder, der håbede på at få et højt betalt job i pornobranchen.

storybild

Politifoto.

Det skriver New York Post.

Mere end 24 kvinder blev lokket til at dyrke sex med en 34-årig mand fra den amerikanske stat Missouri. Mario Ambrose Antonie havde stillet kvinder lukrative job i udsigt, hvor de kunne tjene titusindvis af dollar på at have sex på film. Der var bare én hage. De skulle have sex med ham først på kamera til en såkaldt audition.

Ifølge de fakta, der kom frem i retten, så havde han udgivet sig for at være alt fra kameramand til talentspejder for store firmaer som for eksempel Playboy.

Den tidligere fotograf oprettede en falsk profil på Facebook, hvor han udgav sig for at være en kvinde, der hed Nikki. Den falske profil tog så kontakt til attraktive kvinder igennem det sociale medie og lokkede dem derved til en audition med lovning på tårnhøje lønninger, hvis de bestod kameraprøven. Under dække af officielt udseende papirer og fupkontrakter med de medvirkende kvinder, lurede han kvinderne til at dyrke sex med sig.

Hvis kvinderne efterfølgende gjorde vrøvl, så kunne den 34-årige mand finde på at sende kompromitterende materiale til kvindens venner og familie.

En enkelt ung kvinde var bare 17 år, og dermed under den amerikanske seksuelle lavalder, da hun faldt for den 34-åriges trick. Han lovede hende, at hun kunne aflægge prøve uden kamera, hvor hun blev godkendt. Derefter blev hun lovet, at de kunne lave en prøvefilming, når hun fyldte 18 år. Han havde lovet hende knap 100.000 danske kroner, men bakkede ud med undskyldningen om, at hun havde brudt kontrakten, da hun havde fortalt andre om sin medvirken.

Dommeren kunne ikke komme i tanke om en mere 'skandaløs' sag, og mente at truslerne og chikanen af hans ofre var med til at sætte prikken over i'et.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jehovas Vidner gav mig disciplin til...
bt.dk
Armstrong indgår millionforlig med...
bt.dk
Søvnproblemer? Disse stresssymptomer...
bt.dk
Nærmest alle bloggere reklamerer lige...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx