Af - 14/07-16 16:51

Mystisk seriemorder står nu bag syv koldblodige drabMystisk seriemorder står nu bag syv koldblodige drab

Politiet i den amerikanske by Phoenix følger en seriemorders blodige spor, der på få måneder har resulteret i syv døde og to sårede. Indtil videre er man på bar bund.

storybild

En fantomtegning er netop frigivet af den mistænkte morder. Foto: Phoenix Police Department

Politiet i den amerikanske by Phoenix er på bar bund i en yderst foruroligende drabssag, hvor en mystisk seriemorder er på spil og siden den 17. marts i år har dræbt syv personer og såret to.

Mystisk katte-dræber udvider område og offerkreds - politiet på bar bund
Mystisk katte-dræber udvider område og offerkreds - politiet på bar bund

Alle dødsofre er skudt på klos hold med et semiautomatisk våben, oplyser de amerikanske myndigheder ifølge CNN.

Morderen er blevet navngivet 'the serial street shooter', fordi alle ofre er skudt på åben gade.

- Alle vidner har forklaret, at den mistænkte var steget ud af sin bil, siger betjent i Phoenix Police Department Jonathan Howard, som forklarer, at der ikke er fundet nogle forbindelser mellem de døde eller de døde og den endnu ukendte morder.

Skyderierne, som alle foregået om aftenen, startede den 17. marts, hvor en 16-årig dreng ganske umotiveret blev skudt på åben gade. Dagen efter gik det ud over en 21-årig mand. Begge slap med livet i behold.

TV: Far til dræbt teenager overfalder morder i retten
TV: Far til dræbt teenager overfalder morder i retten

Det gjorde de syv næste ofre desværre ikke, og i april havde seriemorderen fået indstillet sigtekornet. Her skød og dræbte han to personer.

I starten af juni blev yderligere to personer dræbt, inden han den 12. i samme måned, hvilket var det sidste kendte attentat, skød og dræbte tre personer uden for et hjem klokken o3.00 om natten.

De amerikanske myndigheder har nu frigivet en fantomtegning, der er lavet ud fra vidners beskrivelse af manden, der efter fleres udsagn er en lyshudet latinamerikaner eller en hvid person i 20'erne.

Ifølge vidner ser den mistænkte nogenlunde således ud. Foto: Phoenix Police Department

Alle mord er begået i lavindkomst-området Maryvale, hvor den ukendte gerningsmand har skabt skræk og rædsel.

- Det er ikke til at fatte, at der er det her monster, som har gjort så meget skade, og at ingen står frem, siger en søster til en af de dræbte over for CNN.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx