Af Webstud/AS - 18/01-17 08:43; Opdateret: 18/01-17 08:59

TV: Rystende video går verden rundt: Udsultede bjørne tigger om madTV: Rystende video går verden rundt: Udsultede bjørne tigger om mad

En video af en flok bjørne i en betonindhegning forarger folk - nu skal zooen lukkes, mener flere hundrede tusinde dyreelskere fra hele verden.

En chokerende video går lige nu verden rundt. I videoen ses skelettynde bjørne, stående på bagbenene, tigge de besøgende om mad, mens de sulter i en betonindhegning i Indonesien. Det skriver Daily Mail.

TV: Her bliver cirkustiger bundet fast, så publikum kan tage fotos med den
TV: Her bliver cirkustiger bundet fast, så publikum kan tage fotos med den

En gruppe dyreaktivister fra Scorpion Wildlife sendte en efterforsker til den indonesiske zoo for at bevise de kummerlige forhold dyrene lever under. Han fangede en video af en flok malajbjørne, der tigger om snacks fra zooens gæster.

Han klippede  løvindes klør, så de kunne bryde
Han klippede løvindes klør, så de kunne bryde

Nu går hele verden sammen i en online underskriftsindsamling mod byens borgmester for at tvinge ham til at lukke Bandung Zoo.

- En af zooens giraffer faldt pludselig død om med 20 kilo plastikaffald i mavesækken. Bandung Zoo er en ‘dødszoo’ og må lukkes omgående, skriver de i indsamlingen, der har samlet 206,000 underskrifter fra hele verden.

Kænguruer på fri fod i Vorbasse efter hærværk
Kænguruer på fri fod i Vorbasse efter hærværk

Det er ikke første gang, at Bandung Zoo i Indonesien er under skarp kritik. For et halvt år siden besøgte aktivisterne zooen, og fangede en video af de sultne bjørne spise deres egen afføring

Medarbejdere fra zooen har ikke ønsket at kommentere på sagen over for Daily Mail.


LÆS OGSÅ: De løj pitbull død for at frelse den fra grusom ejer

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

For 28 måneder siden faldt...
bt.dk
Keld Heick springer ud i helt ny...
bt.dk
Kongehuset: Derfor var Fritz Schur...
bt.dk
Vred mand tiggede på gaden: Da...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx