Af - 12/09-14 09:18; Opdateret: 12/09-14 09:50

Pistorius-eks afslører vanvittige hemmeligheder inden domPistorius-eks afslører vanvittige hemmeligheder inden dom

Samantha Taylor fortæller, hvordan hun frygtede for sit eget liv, og hvordan hun i 18 måneder levede i et voldsomt forhold med Oscar Pistorius.

storybild

Ved retten i Pretoria. (Billede: Polfoto)

Fredag falder den endelige dom over atletikudøveren Oscar Pistorius i Sydafrika i retssagen om drabet på sin kæreste Reeva Steenkamp.

Men inden da er den 27-årige 'Blade Runners' ekskæreste Samantha Taylor kommet med en række skræmmende hemmeligheder fra deres 18 måneder lange forhold.

Det var ifølge hende et voldeligt forhold, hvor hun frygtede for sit liv. Samantha Taylor hævder nemlig, at Pistorius har et iltert temperament samt et alkoholproblem.

Pistorius får først sin dom fredag
Pistorius får først sin dom fredag

- Det der skete mod Reeva Steenkamp kunne nemt være sket for mig. Jeg tror helt sikkert, at det kunne have været mig. siger hun til the Mirror.

- Nogle gange bliver han så sur og vred, at han slet ikke kan ytre et ord.

Den 20-årige ekskæreste blev udsat for psykisk terror, og hun fik adskillige blå mærker, da Pistorius nev og bed hende for sjov skyld.

- Oscar plejede at låse mig inde i sit hus, og så gik han ud i op til en hel dag. Jeg havde ikke mad, og jeg kunne ikke komme ud. Det var farligt, siger hun.

I et af sine mange vredesudbrud skræmte Pistorius hende ved at køre 321 km i timen i sin Porsche, hvor hun var passager. En aften stak det helt af, da en ekstremt fuld Pistorius angiveligt satte ild til gulvet i sit hjem.

Han gled og slog en tand i sin fuldskab.

- Fordi han var så fuld, så troede han, at det var mig, der havde banket ham. Så begyndte han at råbe af mig, siger Taylor.

Dommens dag for Pistorius - kun én kender afgørelsen
Dommens dag for Pistorius - kun én kender afgørelsen

I sit vredesudbrud kiggede Pistorius efter sin pistol, og derfor frygtede ekskæresten for sit liv og gemte den væk.

Samantha Taylor beskriver også sin ekskæreste som ekstremt jaloux. Han kunne finde på at ringe til hendes forældre 10 gange om dagen for at finde ud af, hvad hun lavede. Han blev sur, når andre mænd kiggede på hende.

Men det var dog ikke Pistorius' utilregnelige opførsel, der førte til bruddet mellem de to. Tidligere har Samantha Taylor hævdet, at forholdet mellem de to endte, da Pistorius var hende utro med Reeva Steenkamp.

Torsdag blev Pistorius frikendt for overlagt manddrab, men den endelige dom bliver afsagt fredag i Pretoria. Han kan få op til 15 års fængsel for uagtsomt manddrab.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Neymar til Madrid? Nu sætter Ronaldo...
bt.dk
Rystende teori om spøgelsesflyet: 'Vi...
bt.dk
Har du også fået en masse af disse...
bt.dk
Kender du ham? Brød ind til kvinde og...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx