03/04-16 16:35

To meldes dræbt i togulykke nær PhiladelphiaTo meldes dræbt i togulykke nær Philadelphia

To personer meldes dræbt søndag nær den amerikanske storby Philadelphia, hvor et tog er afsporet.

storybild

Otte personer mistede livet, og flere end 200 blev såret, da et Amtrak-tog blev afsporet i Philadelphia i maj 2015. Toget kørte 170 kilometer i timen på en strækning, hvor farten skulle være sat ned til 80 kilometer i timen. (Billede: AP/Patrick Semansky)

To personer har mistet livet, og flere andre er såret, efter at et tog er kørt af sporet nær storbyen Philadelphia i den amerikanske delstat Pennsylvania. Det rapporterer lokale medier ifølge nyhedsbureauet AFP.

Ifølge selskabet Amtrak, der driver den amerikanske jernbane, var toget på vej fra New York til Savannah i Georgia, da det ramte en rendegraver på sporet lige syd for Philadelphia.

Ulykken har medført, at jernbanedriften mellem New York og Philadelphia er blevet indstillet.

ABC News i Philadelphia rapporterer, at to mennesker er døde. Der er imidlertid ingen informationer fra Amtrak om nogle dødsfald.

Toget havde 341 passagerer og syv ansatte om bord, da ulykken skete.

- Redningsarbejdere er på stedet, hvor nogle passagerer bliver behandlet for deres skader, og en undersøgelse er sat i gang, udtaler Amtrak.

I maj sidste år blev otte mennesker dræbt og flere end 200 såret, da et Amtrak-tog blev afsporet i Philadelphia. Det skete på en strækning, hvor toget måtte køre 80 kilometer i timen, men hvor det i stedet kørte 170 kilometer i timen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx