Af - 11/04-15 21:15

Velkommen til lufthavnen, der aldrig har mistet en kuffertVelkommen til lufthavnen, der aldrig har mistet en kuffert

Japanske lufthavne er i en klasse for sig, når det gælder bagage-udlevering, men også Københavns Lufthavn bliver anerkendt i en ny kåring.

Bildstrecke im Grossformat »

Japan er kendt for sushi, samuraier, biler og elektronik. Og nu også for deres bagagehåndtering?
I hvert fald er tre japanske lufthavne med på den top 10, der angiver de lufthavne, som er verdens bedste til at håndtere flypassagernes bagage.

Bag listen står Skytrax, som ved en årlig kåring af verdens bedste lufthavne har fundet Kansai-lufthavnen i Osaka i Japan værdig til førstepladsen, og det lader til at være fortjent. For ifølge The Telegraph har Kansai-lufthavnen ikke mistet en eneste kuffert, siden lufthavnen åbnede i 1994.

Københavns Lufthavn sætter ny passagerrekord
Københavns Lufthavn sætter ny passagerrekord

Foruden de tre japanske lufthavne i Skytrax' top 10 har Københavns Lufthavn i Kastrup også sneget sig ind i det fornemme selskab af steder, hvor passagerne ikke behøver at bekymre sig om bagagens rejse.

Mere end 500 lufthavne fra hele verden er med i undersøgelsen fra Skytrax, og resultaterne bygger på vurderinger fra over 13 millioner passagerer, som har vurderet lufthavnene på 20 forskellige parametre.

Priskrig i luften: Fly til New York for 100 kroner
Priskrig i luften: Fly til New York for 100 kroner

På spørgsmålet omkring bagage har Skytrax især lagt vægt på tempoet og effektiviteten af bagage-udleveringen i de specifikke lufthavne.

Se Københavns Lufthavns placering og den fulde top 10 i galleriet øverst.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx