Af - 27/10-16 21:39

Hund bider skrigende klovn - usikkert om den bliver straffetHund bider skrigende klovn - usikkert om den bliver straffet

En hund bed onsdag en skræmmeklovn i hånden, da han hoppede frem for at skræmme dens ejer. Politiet ved ikke, om hunden skal straffes for at bide.

Bildstrecke im Grossformat »

I galleriet over artiklen kan du se læsernes egne klovnebilleder.

En hundelufter blev onsdag formiddag ved titiden skræmt fra vid og sans, da en klovn sprang frem fra en bevoksning bag en benzintank.

Det skete i den svenske by Aneby.

Også mandens hund blev bange, og den reagerede ved at bide den forklædte mand hårdt i hånden, siger politiet til avisen Expressen.

Michael nedlagde klovn med sin bildør: - Jeg har aldrig set en klovn løbe så hurtigt
Michael nedlagde klovn med sin bildør: - Jeg har aldrig set en klovn løbe så hurtigt

Manden i klovnekostume skreg og flygtede fra stedet, men selv om han nok føler sig som offeret i sagen, leder politiet efter ham for at sigte ham for brud på den svenske ordensbekendtgørelse.

- Vi mistænker ham i første omgang for at forstyrre den offentlige ro og orden. Der er lavet en anmeldelse. Senere kan det yderligere komme til at handle om ulovlige trusler, siger Thomas Agnevik, pressetalsmand hos politiet i Jönköping, til Expressen.

14-årig dreng stikker klovn ned med kniv
14-årig dreng stikker klovn ned med kniv

Det er mere usikkert, hvad der kommer til at ske med hunden, der kan blive reddet, hvis det vurderes, at den handlede i nødværge.

Det sker dog ofte, at hunde bliver aflivet, hvis de bider mennesker.

- Som jeg ser det handler det mere eller mindre om selvforsvar. Vi har naturligvis brug for at tale med personen, som blev bidt. Men han opsøger os nok ikke, siger Thomas Agnevik.

Gerningsklovnen er nu efterlyst i Sverige.

Skræmt tiårig flygtede fra klovn på fynsk kirkesti
Skræmt tiårig flygtede fra klovn på fynsk kirkesti

LÆS OGSÅ: Marc tjener 35.000 om dagen på uhyggelige klovne

LÆS OGSÅ: Grønhåret klovn stikker 16-årig med kniv: - Det er et rent helvede

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx