Af - 11/04-16 16:08

Adam havde ølvom: Sådan åd han sig slankAdam havde ølvom: Sådan åd han sig slank

Det er vist en kur, som alle kan overholde - og så er der ingen konditræning.

Bildstrecke im Grossformat »
Den 30-årige Adam Moran har en slankekur, som de fleste nok kun fantaserer om. Han smovser hver uge i smeltet ost, mættet fedt og nærmest hele menukortet nede fra den lokale pizzamand. På fem år er han efter eget udsagn gået fra at have en krop, hvor en fjerdedel udgjorde fedt, mens han nu skal ligge på en habil fedtprocent omkring de otte. - Jeg har faktisk ikke tabt mig ret meget på vægten, men jeg har tabt en del fedt og byttet det ud med muskler, så det betyder en del for min krop, siger britiske Adam. Adam har indkorporeret ædekonkurrencer i sin diæt, men spiser de fleste dage temmelig sundt. Se hans daglige måltid på næste side. Den 30-årige ædedolk spiser blot et enkelt måltid om dagen, og det består typisk af følgende: Grønsager, 1 kg yoghurt, fire stykker af morgenmadsbaren 'Wheatabix', syltetøj, peanutbutter og fire stykker frisk, hvid fisk. - Man kan sagtens slippe afsted med at grovæde en gang om ugen, uden at det kommer til at påvirke en, siger Adam, og understreger, at man selvfølgelig skal tage højde for det i sit samlede kalorieregnskab - men spiser man sundt til dagligt, så kan man sagtens lade ens syndige lyster løbe frit i ny og næ. På sin youtube-kanal 'BeardMeatsFood' følger mere end 4.500 med, når han æder sig igennem fedtede udfordringer. Her ses den nu 30-årige i sin kageform fra for fem år siden. Han besøger jernhulen seks gange om ugen og træner alle sine muskelgrupper igennem to gange om ugen, bortset fra ben. Når Adam forbereder sig op til en stor konkurrence, så tager han nogle gange 30 minutter på en skimaskine i et langsomt tempo, men ellers holder han sig til vægtene og sit éne måltid om dagen. Se billeder fra nogle Adams ædeudfordringer på de næste sider.

Her er Adams vej til en imponerende fysik fortalt i billeder.

En 30-årig brite er en af Storbritanniens bedste til ædekonkurrencer, samtidig har han flået fedtet af kroppen.

Det skriver Daily Star.

Adam Moran er gået fra en solid 'dadbod' til en noget mere markeret form, hvor han efter eget udsagn er gået fra en fedtprocent på 25 til en noget hakket otte procent. Opskriften er overraskende, da den inkluderer i omegnen af 10.000 kilokalorier i fast food, hver uge.

- Jeg begyndte på ædekonkurrencer, da jeg ville være helt skrællet fordi det hjælper en til at tabe sig, siger Adam Moran til Daily Star.

Tynde danske teenagere er europamestre i slankekure
Tynde danske teenagere er europamestre i slankekure

Se Adams forvandling fra flæsk til fit nedenfor.

I dag er han en af de bedste i sit hjemland til at stoppe sig med tonsvis af mad på konkurrenceplan, og er blandt andet indehaveren af en rekord, der lyder på at spise 155 chicken nuggets på 50 minutter.. Desuden har den 30-årige youtube-kanalen 'BeardMeatsFood,' hvor 4.500 følger med i ædedolkens udfoldelser.

Meget har ændret sig på de sidste fem år. Som 25-årig var Adams krop i en lidt kedelig forfatning, hvor han blandt andet havde en struttende dunk. I dag siger badevægten, at han har tabt 10 kilogram. Der er dog kommet en del muskler til på bekostning af dellerne.

Dette morgenritual skal du ikke droppe, hvis du vil tabe dig
Dette morgenritual skal du ikke droppe, hvis du vil tabe dig

Teknikken med de store usunde måltider er kendt fra bodybuildingens verden, hvor man på diæt nogle gange lægger et såkaldt 'cheatmeal' ind i sin planlægning for at give forbrænding et chok. For eksempel med pizza, burgere eller andet snask.

- Jeg spiser ikke den slags mad hver eneste dag, og resten af tiden er jeg sund, så jeg er 'ren' på indersiden, siger han.

De fleste dage spiser Adam blot ét kæmpemåltid på omkring 3500 kilokalorier. Det består af grønsager, yoghurt, hvid fisk og peanutbutter.

Fis i en hornlygte? 'En prut forbrænder 67 kalorier'
Fis i en hornlygte? 'En prut forbrænder 67 kalorier'

Den 30-årige ædedolk laver næsten aldrig konditionstræning, men løfter vægte og tager en sjælden gang imellem en halv time på en crosstrainer i et adstadigt tempo.

Se Adams seneste udfordring med mad fra Burger King nedenfor.

LÆS OGSÅ: Ny forskning slår fast: Du kan sagtens spise fed mad og tabe dig!

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx