Af - 26/06-15 09:51; Opdateret: 26/06-15 10:24

Kæresten kræver at han dropper hunden - så laver han en episk annonceKæresten kræver at han dropper hunden - så laver han en episk annonce

'Det er mig eller hunden', sagde kæresten. Det skulle hun ikke have sagt.

storybild

Hun bider ikke, men kan være ond som ind i helvede, står der bl.a. i annoncen - men det er ikke hunden, der hentydes til. (Privatfoto)

En annonce på Craigslist - den amerikanske udgave af DBA - går lige nu sin sejrsgang på nettet.

Den er lavet af en mand, som er blevet bedt om at skille sig af med sin beagle, fordi kæresten ikke kan lide den.

Dybt ulykkelig mand kom til at sælge sin kærestes kat
Dybt ulykkelig mand kom til at sælge sin kærestes kat

Annoncen igennem beskriver han typiske hundetræk, men til sidst kommer der lidt af et twist. Læs annoncen over artiklen, eller tyg dig igennem denne oversættelse:

'Min kæreste kan ikke lide min hund Molly. Så jeg er nødt til at finde hende et nyt hjem. Hun er raceren og fra et velhavende område, og jeg har haft hende i 4 år. Hun kan lide at spille spil. Ikke helt veltrænet.

Har langt hår, så hun kræver meget pleje, især neglene, men hun elsker at få dem ordnet. Bliver oppe og kværner løs hele natten, men sover, når jeg er på arbejde. Spiser kun det bedste, dyreste mad.

Møder dig ALDRIG ved døren efter en lang dag, eller giver dig betingelsesløs kærlighed, når du er nede. Bider ikke, men hun kan være ond som ind i helvede.
Så... Er nogen interesseret i min 30-årige, egoistiske, onde, gold digger-kæreste? Kom og hent hende! Min hund og jeg vil have hende ud så hurtigt som muligt!!'

Så kan hun lære det.

LÆS OGSÅ: Hvorfor køber kvinder positive graviditetstest på nettet?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx